za co lubicie ten serial ? skończyłem dopiero co oglądać 3x12 nie spodziewałem się, że tak akcja się rozkręci... serial bardzo mnie wciągnął bo w 2 dni obejrzałem pierwsze dwa sezony... z tego co wyczytałem na forum ***SPOILER**** Allison umrze :( jak dla mnie jest świetna! bardzo lubię jej postać czy to prawda ? w którym odcinku ? jak oceniacie sezon 3A a 3B ?
Ja już jestem za 5x8, i masz szczęście że jeszcze jesteś na 3 sezonie bo moim zdaniem to jest najlepszy z sezonów. Allison umrze w ostatnim odcinku 3 sezonu.
do kitu to zrobili :/ szkoda, że odchodzą najlepsi bohaterowie. Zgadzam się póki co 3 sezon jest najlepszy chociaż myślałem, że najlepsze będą sezony 1-2 ale jak widać myliłem się. Jakie masz zdanie na temat 3B ? tj od odcinka 3x13 do 3x24 ?
PS: będzie podobno 6 sezon, w sumie ciesze się bo b.lubię ten serial na obecnym etapie jest dla mnie interesujący ale zastanawiam się jak będzie im dalej w las ?
allison umrze w przedostatnim ( 03x23 ) a w ostatnim umrze ktoś inny ..... Najlepszy odc z 3 sezonu jest chyba 16 , z imprezą " u Dereka " no i ostatni odcinek ( 3x24 )
Bardzo się ciesze że 6 sezon jest już potwierdzony, bo pomimo tego że serial się zmienia wole go oglądać niż żeby się skończył!
Moim zdaniem w 4 sezonie była za duża zmiana obsady i dlatego serial wydaje się inny. Na razie myślę że i tak 5 sezon jest o wiele lepszy od 4 i będą trzymać tak dalej.
Dziwne też będzie jak już nie będą chodzić do szkoły i pójdą na studia!
czyli sezon w którym umierają kluczowe postacie... szkoda no, ale wiadomo jest to serial i muszą grać na naszych emocjach :)
wasz ulubiony bohater/bohaterka ?
Moi absolutni ulubieńcy to Scott i Liam. Ten drugi pojawia się dopiero w czwartym sezonie, ale jest cholernie przesłodki. Lubię też Lydię i Isaaca, za to nie znoszę Stilesa.
Moi ulubieńcy to Lydia, Stiles i Scott. Liam i Kira też są w porządku.
Tylko straszne nie pasuję mi tu Malia.
I oczywiście Trener! <3
Kocham Stilesa , on jest świetny w tym serialu ( może w 5 trochę się popsuł no ale wiadomo dla czego ) Bardzo lubie Lydie , Dereka , Dr. Deatona , Melisse , Braeden i Kire no i Theo ( w sumie nie wiem dla czego ) . Scott mnie czasami wkurza , ale też nie jest zły . Wstręt mam do Malii , ale chyba każdy kto jest za Stydią zna ten ból :)
dla mnie: Stiles, Scott & Lydia :) póki co jestem przy 3x18... ale dopiero co obejrzałem 3x17 i nie daje mi spokoju zachowanie Stilesa.... mam nadzieję, że nie przejdzie na druga stronę ?
powiedzcie mi zmienią Stilesa w wilkołaka aby go wyleczyć ? obejrzałem 3x20 i nie mogę od kilku odcinków dojść do siebie...
3 sezon wymiata :)
o dzięki za spoiler :) to jestem spokojniejszy... mam zamiar zabrać się za 3x21... rozumiem, że ze Stilsem będzie happy and? :)
Najbardziej lubię 3, bo jest bardzo dużo odcinków jest tam jeszcze Alison i wiele innych fajnych osób których nie ma teraz i ten sezon jest mega wciągający tak jak 2.
4 sezon moim zdaniem nie jest zbyt wciągający i bardzo szybko mi miną, ale nie jest aż taki straszny, w Teen Wolf wszystko jest fajne!
A 5 sezon jak na razie mi się podoba, chociaż widać że po 3 sezonie serial stracił to coś.
Niedługo sam zobaczysz ile się pozmienia w 4 sezonie.
jestem przy 4x05 :) powiem tak po obejrzeniu 1,2 odcinka 4 sezonu załamałem się :( bo miałem wrażenie, że oglądam inny serial, ale 3 odcinek był już ok, a 4 bardzo dobry! i wraca dawny klimat :) Mimo wszystko brakuje mi Allison i Isaaca :(
dobra :D jestem po finale tj. 4x12 i zostaje mi 5 sezon... powiem tak 1,2 i 3 sezon mega! 4 hm... obniżył loty chociaż finał odcinka mi się podobał, nie mniej jednak cała ta historia z Kate średnio mi się podobała. Robię sobie krótką przerwę :) od TW bo jutro premiera odcinku 5x10, a potem przerwa..... jak oceniacie 5 sezon? lepszy od 4 ? :)
Powiem tak. Gdy skończył się sezon czwarty, myślałam, że nic gorszego już być nie może. Myliłam się. Twórcom już dawno peron odjechał podczas pisania scenariuszy do piątego sezonu. Bohaterzy coraz mniej przypominają siebie, nachalne związki na każdym kroku i zero logiki w zachowaniu Scotta i paczki, jak i zresztą całego miasta. Gdyby nie Scott i Liam, już dawno bym rzuciła ten serial. Choć nie wiem ile jeszcze wytrzymam niszczenie ich obu.
sezon 1,2 i 3 oglądało się jednym tchem ;) w 4 straszny przeskok i też spadek formy brak Allison, Isaaca, bliźniaków myślę, że to też miało na to wpływ. Szczególnie przez 1 i 2 odcinek 4 sezonu nie mogłem się odnaleźć i miałem wrażenie, że oglądam inny serial. Ciekaw jestem co w 5 sezonie.... z tego co piszesz szału nie ma, ale z oceną poczekam jak obejrzę co nie zmienia faktu, że mam straszny sentyment do TW chociaż sezony 1,2,3 i 4 obejrzałem w 2 tygodnie ;)