PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 48 tys. ocen
7,8 10 1 47586
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Opening 4 sezonu

ocenił(a) serial na 9

http://www.mtv.com/videos/misc/1053888/teen-wolf-season-4-main-titles.jhtml

opening 4 sezonu.
zastanawia mnie scena ze Stilesem który na swojej planszy ma rysunek Dobroczyńcy i.

Oraz Petera i Dereka...

Ganja27

wow, podoba mi się, nawet bardzo.

ocenił(a) serial na 9
Quaint_2

http://zapodaj.net/64943facb6cec.bmp.html

ocenił(a) serial na 10
Ganja27

Mi się bardzo podoba :) ! Zobaczymy co to będzie w tym sezonie :) .

ocenił(a) serial na 8
Ganja27

Fajny opening, ale poprzedni był lepszy. Muszę się przyzwyczaić...Chociaż podczas oglądania miałam wrażenie, jakby przejścia nie do końca były płyny..

ocenił(a) serial na 6
aneant89

też uważam, że poprzedni był lepszy, po obejrzeniu tego zaczęłam się śmiać (why??), to chyba nie jest dobry znak xd

ocenił(a) serial na 8
SaiRIthy

Czy oni zawsze muszą zwalić ten moment ze Stilesem.. Geez. Nie jest najgorzej, jednak potwierdzam, mogło być lepiej.

ocenił(a) serial na 7
Ganja27

mnie bardziej zastanawia brak Crystal Reed (gra Allison) oraz czemu nowe odcinki są jako 3 sezon skoro za każdy razem jak się nowy poważniejszy wątek pojawiał to był nowy

ocenił(a) serial na 8
crist333

Przecież Alison umarła w 3B! :) Nie będzie jej...

ocenił(a) serial na 6
crist333

SPOILER

Alli nie żyje, więc Crystal się w serialu juz nie pojawi, dlatego brak jej w openingu ;p

ocenił(a) serial na 7
crist333

Dzięki
Z 3 sezonu zostały mi się około 3 odcinków ale nadrobię

Ganja27

Co wynika z czołówki:
Scott już jest aj waj cud wilkołakiem
Stiles awansował na numer dwa
Alisson dalej umarta
Lydia bez zmian - mam nadzieje, że to nie jest zły omen
Derek bez zmian, tu nadziei nie mam, zgodnie z przewidywaniami jego żywot w serialu będzie dalej nudny
Malia i Kira to już też są wielkie panie
niestosownie podjarała mnie ta wypięta goła dupa, ohoho! Cóż za obiecująca pozycja!

ocenił(a) serial na 7
Ganja27

Kolorystyka też się zmieniła, wcześniej wszytko było bardzo mroczne, jakby w świetle księżyca, teraz jest sepia, kurz i kaktusy, co mi się kojarzy z pustynią (a kaktusy z Meksykiem).
Szkoda, że nie zmienili zajawki Dereka i Lydii, Stiles znowu jest mózgiem całej bandy, Malia za mało drapieżnie, Kira za poważnie.

Miałam nadzieję że pojawienie się prawdziwego wilka tuż za scenką Dereka może coś znaczyć, ale włączyłam stare openingi i on tam był zawsze ;(

ocenił(a) serial na 9
jakobson88

SPOILER

Magan Tandy(Breaden) będzie w 9 z 12 odcinków sezonu i zostanie wynajęta przez Petera i Dereka by znaleźć Kate

ocenił(a) serial na 9
Ganja27

w openingu jest jeszcze ukryte takie coś
http://media.tumblr.com/dade664ddcad5e02e90c4c9af4ed7dbd/tumblr_inline_n7abmikeF k1rxlkcn.gif

ocenił(a) serial na 5
Ganja27

Kurna taka Malia dostała główną rolę do odegrania, a genialny(i przystojny) Peter tylko gościnnie będzie. Rozbój w biały dzień :P

ocenił(a) serial na 10
Ganja27

Moim zdaniem bardzo fajnie :) Jestem zadowolony, że w końcu Stilesa zmienili na coś ciekawszego :) Co do Lydii i Dereka to akurat jakoś nie ubolewam nad tym, że im się czołówka nie zmieniła, bo jak dla mnie są super zrobione i nie potrzebują zmian ;)

ocenił(a) serial na 10
marofficial

Mnie się tam open podoba.I cieszę się,że Alison nie ma.Choć bez Issac'a to już nie bd to samo.