http://www.mtv.com/videos/misc/1053888/teen-wolf-season-4-main-titles.jhtml
opening 4 sezonu.
zastanawia mnie scena ze Stilesem który na swojej planszy ma rysunek Dobroczyńcy i.
Oraz Petera i Dereka...
Fajny opening, ale poprzedni był lepszy. Muszę się przyzwyczaić...Chociaż podczas oglądania miałam wrażenie, jakby przejścia nie do końca były płyny..
też uważam, że poprzedni był lepszy, po obejrzeniu tego zaczęłam się śmiać (why??), to chyba nie jest dobry znak xd
Czy oni zawsze muszą zwalić ten moment ze Stilesem.. Geez. Nie jest najgorzej, jednak potwierdzam, mogło być lepiej.
mnie bardziej zastanawia brak Crystal Reed (gra Allison) oraz czemu nowe odcinki są jako 3 sezon skoro za każdy razem jak się nowy poważniejszy wątek pojawiał to był nowy
SPOILER
Alli nie żyje, więc Crystal się w serialu juz nie pojawi, dlatego brak jej w openingu ;p
Co wynika z czołówki:
Scott już jest aj waj cud wilkołakiem
Stiles awansował na numer dwa
Alisson dalej umarta
Lydia bez zmian - mam nadzieje, że to nie jest zły omen
Derek bez zmian, tu nadziei nie mam, zgodnie z przewidywaniami jego żywot w serialu będzie dalej nudny
Malia i Kira to już też są wielkie panie
niestosownie podjarała mnie ta wypięta goła dupa, ohoho! Cóż za obiecująca pozycja!
Kolorystyka też się zmieniła, wcześniej wszytko było bardzo mroczne, jakby w świetle księżyca, teraz jest sepia, kurz i kaktusy, co mi się kojarzy z pustynią (a kaktusy z Meksykiem).
Szkoda, że nie zmienili zajawki Dereka i Lydii, Stiles znowu jest mózgiem całej bandy, Malia za mało drapieżnie, Kira za poważnie.
Miałam nadzieję że pojawienie się prawdziwego wilka tuż za scenką Dereka może coś znaczyć, ale włączyłam stare openingi i on tam był zawsze ;(
SPOILER
Magan Tandy(Breaden) będzie w 9 z 12 odcinków sezonu i zostanie wynajęta przez Petera i Dereka by znaleźć Kate
w openingu jest jeszcze ukryte takie coś
http://media.tumblr.com/dade664ddcad5e02e90c4c9af4ed7dbd/tumblr_inline_n7abmikeF k1rxlkcn.gif
Kurna taka Malia dostała główną rolę do odegrania, a genialny(i przystojny) Peter tylko gościnnie będzie. Rozbój w biały dzień :P
Moim zdaniem bardzo fajnie :) Jestem zadowolony, że w końcu Stilesa zmienili na coś ciekawszego :) Co do Lydii i Dereka to akurat jakoś nie ubolewam nad tym, że im się czołówka nie zmieniła, bo jak dla mnie są super zrobione i nie potrzebują zmian ;)