Teletubisie

Teletubbies
1997 - 2001
3,8 3,7 tys. ocen
3,8 10 1 3745
Teletubisie
powrót do forum serialu Teletubisie

Naprawdę dziwię się że to coś ma tu na FW taką wysoką średnią. Ten serial to gówno, którego się nie da wcale oglądać!

Odradzam!!!

ocenił(a) serial na 10

Nie musze chyba tego komentować;] Widze masz człowieku nasrane w głowie;]
Bajka to klasyk,każde dziecko które znam przez nią przechodzi... I każde dziecko duże z tej bajki wynosi,ona nie ma sie podobać. Ona uczy małych,a widze że ty takich rzeczy nie oglądałeś. Widać cofke w rozwoju;] Widać również że nie rozumiesz piekna tej bajki;]

barnaba

tulimyyyyyyyyyy

użytkownik usunięty
barnaba

@ bolexus:

czy piękna "Yyyrka" i "Gulczasa" też nie dostrzegam?

Dlaczego ciągle się śmieje gdy czytam wasze komentarze? Może ktoś mi to wydłumaczy?

mr.bell przecież to serial dla małych dzieci dziwne by było jak by ci się podobał

ministertornister

Nie może być gównem, skoro skierowany jest do dzieci i dzieciom się podoba - Jakieś dwa miesiące temu miałem przez godzinkę popilnować dziecka znajomych - Pomyślałem, że najlepiej będzie włączyć jakiś film na wideo. Zgadnijcie, jaką kasetę mała wybrała :P

Keodred

Teletubisie...
Przecież to wiadome :)

kiedyś to lubiłam ale to było baaaardzo dawno.Z moim bratem udawałam że on jest Po a ja Laa-Laa.

ocenił(a) serial na 6

Dajcie spokój!
My tego oglądać nie potrafimy, bo jesteśmy TROCHĘ starsi od potencjalnych odbiorców tej bajki. Dla małych dzieci świat Teletubisiów to raj. One nie potrafiłyby ogarnąć całej skomplikowanej fabuły - im wystarczą kolorowe, śmiejące się i machające im stworki z telewizorkami na brzuszkach. Moim zdaniem, dla dzieci poniżej 5 roku życia - świetna rzecz :D.