PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=161236}

Teletubisie

Teletubbies
1997 - 2001
3,8 3,7 tys. ocen
3,8 10 1 3727
2,0 2 krytyków
Teletubisie
powrót do forum serialu Teletubisie

Jak tak można !

użytkownik usunięty

Taka ładna , kolorowa bajka w sam raz dla dzieci a oni dają ocenę 3,0 ? ale wstyd ! Teletubisie są
świetne nadal bardzo lubię je oglądać :)

użytkownik usunięty

Chodź mam 12 lat (:

użytkownik usunięty

I tak samo jak ze Zmierzchem , film ma taką słabą ocenę bo jest bardzo popularny . Teletubisie to chyba najpopularniejsza bajka i dali tylko 3,0 ! -.-

ocenił(a) serial na 5

ja bylem fanem w wieku 5 lat :)
W trakcie lekcii w szkole z kolegą sobie robiliśmy jaja i puszczaliśmy ta muzyczkę pod ławka w telefonie :D Najlepsze te dziecko xD

użytkownik usunięty
Mubutu123

Haha :D

Zmierzch ma słabą ocenę ponieważ jest beznadziejny i promuje złe zachowania

W sam raz dla dzieci? Dlaczego dzieci trzeba traktować jak idiotów?

użytkownik usunięty
littlelotte52996

No chyba nie dla dorosłych xd

Serial jest... nieco ogłupiający, nawet dla dzieci:D

użytkownik usunięty
littlelotte52996

O.O jak to ogłupiający ? xD

Po prostu nie traktuje dzieci jak młodych widzów, tylko jak bezmyślne stworzenia, którym trzeba wszystko podać na tacy. Zero subtelności, zero finezji w przekazie. I dziwny sposób myślenia, że dzieci nie są w stanie śledzić nawet minimalnej akcji. Myślę, że na przykład włoski "Skarbczyk najpiękniejszych baśni" jest jednak i lepszy i nie robi z dzieci takich idiotów. Kreskówki z Barbie w roli głównej też są ekstra:D

użytkownik usunięty
littlelotte52996

Przyznaję że Barbie jest całkiem fajna :D mimo tego że nie przepadam za różem :)

Zgadzam sie z Tobą że jest o naprawdę fajna bajka. Nie wiem co inni w niej złego widzą. Po prostu przyjemna bajka dla malego widza. Kolorowa i zabawna. Pamiętam że gdy byłam mała to po prostu uwielbiałam to oglądać. A że teraz nie da się tego oglądac przez 3 minuty? Nie no gdybym musiała to mogłabym obejrzeć całe i przypomniec sobie odcinki :) Owszem, bajki typu Kubuś puchatek, Pszczółka Maja i wieeele innych są niesamowite, ale ta też jest bardzo przyjemna, na 2 latka na pewno :)

użytkownik usunięty
Amemy

Teletubisie rządzą ;D

użytkownik usunięty
Amemy

Ta bajka to uczy homoseksualizmu.

W jaki sposób? Właściwie to ja bedąc dzieckiem nie zwracałam uwagę na takie treści, tylko na 'akcję' ,to co się tam dzialo. Nie miałam po niej jakiś przekonań do homoseksualizmu, a tak właściwie, to nic złego. Jeśli już uczy (nie wiem jak) to dobrze, bo dzieci od małego powinny wiedzieć że takie rzeczy mają miejsce;)

Amemy

No, akcja w teletubisiach jest lepsza niż w Speed'zie.

Popieram. Ten serial uczy homoseksualizmu.