Niesamowicie żenujący odcinek, zastanawiam się czy w ogóle jest sens oglądać dalej ten serial.
Nie ma to jak konstruktywna krytyka. Mi się odcinek podobał, powrót do nerdowskich klimatów jak najbardziej udany. Nie podobał mi się tylko motyw z czytanie komiksów, a konkretnie wyśmiewanie się z Penny. Wiemy, ze nie jest geniuszem, ale nie muszą z niej robić jakiegoś opoźnionego osobnika pokroju Zacka.
Po prostu nie mam ochoty wracać myślami do tego odcinka, nie rozbawiła mnie żadna scena, może po prostu nudzi mi się ten serial. Początek 6 sezonu był dobry, potem bodajże 8 odcinek - rewelacja, następnie walka o miejsce parkingowe utknęła mi w pamięci. Niestety cała reszta to marne wypychacze bazujące na dawno już poruszanych kwestiach w poprzednich sezonach.
Zgadzam sie, nie pamietam kiedy ostatnim razem przewijałem TBBT, odcinek mocno przewidywalny.
A mnie się bardzo podobał. Najlepszy moment to złodzieje jadący samochodem, którym bardzo się podobały ciekawostki i informacje, które Sheldon nagrał na GPS :D A mały przytyk do Penny też był miłą odmianą od jej chamskich odzywek w stosunku do innych ludzi gdy czegoś nie rozumie.
Z której strony Penny jest chamska? Jest ironiczna, ma cięty język i bardzo dobrze!
Odcinek nie najgorszy ani nie najlepszy, taki średni dosyć, ale było kilka śmiesznych momentów - przyznaje, m.in. końcowa scena ze złodziejami ; ) to było niezłe ;P a no i poza na Aniołki Charliego :D gorzej tylko że po takim średniaku trzeba czekać aż do końca stycznia no kolejny odcinek...całe 3 tygodnie
odcinek nie był taki zły ;D było śmiesznie, udana charakteryzacja chłopaków ^^
Odcinek dobry. Zwłaszcza dla fanów Treka. A scena ze złodziejami samochodu też bardzo dobra.
Mi sie bardzo podobał jak dla mnie jeden z lepszych odcinków tego sezonu , świetna scena z złodziejami i tekst Howarda "własnie zadzwoniłem do mamy " (czy coś w tym stylu , myślę każdy wie o która scenę mi chodzi )
Jak przystało na ten sezon odcinek bardzo dobry....scena końcowa genialna.
A oglądalność wciąż rośnie, ten odcinek 19,78 mln i 8.1 demo 25-54, ....kolejny rekord, zamówienie przez CBS kolejnych sezonów to formalność
Tak, faktycznie, ta scena przypomniała mi stare dobre Big Bang Theory ; ) chyba na długo utknie mi w pamięci, a pamiętasz ten odcinek jak Sheldonowi ukradli postać w grze World Of Warcraft i jak musiał dmuchać do torby z emocji :D ? Tutaj było dość podobnie : ) Myślę że można śmiało stwierdzić że 6 sezon jest bezapelacyjnie lepszy od 5 sezonu być może nawet od czwartego
Strasznie slaby odcinek, jeden z gorszych jakie widzialem, zaczal sie ciekawie, ale pozniej dziewczyny, które sie kłócą o komiks, bylo bardzo naciągane. Slheldon w barze na końcu przejął się tym, że ludzie z nich się śmieją, myślałem ze bedzie jakas cięta riposta, a on rozkłada ręce i o mało sie nie rozpłakał, rozczarowałem się. Jak tak dalej pójdzie, zamiast serialu komediowego, będziemy oglądać telenowele
Na pewno odcinek, w którym to dziewczyny odegrały główną rolę - może dlatego się niektórym nie podobał.
Zgodzę się z tym, że pomysł na facetów w tym odcinku mocno przeciętny... załamany Sheldon, który mówi, że czuje się jak idiota? Wtf?
Biorąc pod uwagę tytuł, w następnym odcinku możemy liczyć na powrót Kripkego :)
Głupi i obraża kobiety pokazując, że kobieta-nerd to jakiś niezwykły widok. Ja w Polsce znam sporo dziewczyn-nerdów, a co dopiero w stanach. Twórcy serialu powielają stare stereotypy.
może i zaśmiałem się raz czy dwa, ale ogólnie to słaby odcinek (jak wszystkie 6 sezonu)