PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Niesamowicie żenujący odcinek, zastanawiam się czy w ogóle jest sens oglądać dalej ten serial.

ocenił(a) serial na 10
rafal7x

Nie ma to jak konstruktywna krytyka. Mi się odcinek podobał, powrót do nerdowskich klimatów jak najbardziej udany. Nie podobał mi się tylko motyw z czytanie komiksów, a konkretnie wyśmiewanie się z Penny. Wiemy, ze nie jest geniuszem, ale nie muszą z niej robić jakiegoś opoźnionego osobnika pokroju Zacka.

paqol

Po prostu nie mam ochoty wracać myślami do tego odcinka, nie rozbawiła mnie żadna scena, może po prostu nudzi mi się ten serial. Początek 6 sezonu był dobry, potem bodajże 8 odcinek - rewelacja, następnie walka o miejsce parkingowe utknęła mi w pamięci. Niestety cała reszta to marne wypychacze bazujące na dawno już poruszanych kwestiach w poprzednich sezonach.

ocenił(a) serial na 8
rafal7x

Zgadzam sie, nie pamietam kiedy ostatnim razem przewijałem TBBT, odcinek mocno przewidywalny.

ocenił(a) serial na 10
rafal7x

A mnie się bardzo podobał. Najlepszy moment to złodzieje jadący samochodem, którym bardzo się podobały ciekawostki i informacje, które Sheldon nagrał na GPS :D A mały przytyk do Penny też był miłą odmianą od jej chamskich odzywek w stosunku do innych ludzi gdy czegoś nie rozumie.

Lana_Del_Rey

Ja też się nieźle uśmiałem. Bardzo fajny odcinek!

ocenił(a) serial na 8
Lana_Del_Rey

Z której strony Penny jest chamska? Jest ironiczna, ma cięty język i bardzo dobrze!

ocenił(a) serial na 10
rafal7x

Odcinek nie najgorszy ani nie najlepszy, taki średni dosyć, ale było kilka śmiesznych momentów - przyznaje, m.in. końcowa scena ze złodziejami ; ) to było niezłe ;P a no i poza na Aniołki Charliego :D gorzej tylko że po takim średniaku trzeba czekać aż do końca stycznia no kolejny odcinek...całe 3 tygodnie

ocenił(a) serial na 4
rafal7x

Odcinek taki sobie mogło być lepiej czekam na następny.

ocenił(a) serial na 7
rafal7x

odcinek nie był taki zły ;D było śmiesznie, udana charakteryzacja chłopaków ^^

użytkownik usunięty
rafal7x

Odcinek dobry. Zwłaszcza dla fanów Treka. A scena ze złodziejami samochodu też bardzo dobra.

ocenił(a) serial na 10
rafal7x

Mi sie bardzo podobał jak dla mnie jeden z lepszych odcinków tego sezonu , świetna scena z złodziejami i tekst Howarda "własnie zadzwoniłem do mamy " (czy coś w tym stylu , myślę każdy wie o która scenę mi chodzi )

ocenił(a) serial na 9
skyline8

Jak przystało na ten sezon odcinek bardzo dobry....scena końcowa genialna.

A oglądalność wciąż rośnie, ten odcinek 19,78 mln i 8.1 demo 25-54, ....kolejny rekord, zamówienie przez CBS kolejnych sezonów to formalność

ocenił(a) serial na 10
skyline8

Tak, faktycznie, ta scena przypomniała mi stare dobre Big Bang Theory ; ) chyba na długo utknie mi w pamięci, a pamiętasz ten odcinek jak Sheldonowi ukradli postać w grze World Of Warcraft i jak musiał dmuchać do torby z emocji :D ? Tutaj było dość podobnie : ) Myślę że można śmiało stwierdzić że 6 sezon jest bezapelacyjnie lepszy od 5 sezonu być może nawet od czwartego

ocenił(a) serial na 7
rafal7x

Strasznie slaby odcinek, jeden z gorszych jakie widzialem, zaczal sie ciekawie, ale pozniej dziewczyny, które sie kłócą o komiks, bylo bardzo naciągane. Slheldon w barze na końcu przejął się tym, że ludzie z nich się śmieją, myślałem ze bedzie jakas cięta riposta, a on rozkłada ręce i o mało sie nie rozpłakał, rozczarowałem się. Jak tak dalej pójdzie, zamiast serialu komediowego, będziemy oglądać telenowele

ocenił(a) serial na 7
rafal7x

Na pewno odcinek, w którym to dziewczyny odegrały główną rolę - może dlatego się niektórym nie podobał.
Zgodzę się z tym, że pomysł na facetów w tym odcinku mocno przeciętny... załamany Sheldon, który mówi, że czuje się jak idiota? Wtf?

ocenił(a) serial na 8
rafal7x

Biorąc pod uwagę tytuł, w następnym odcinku możemy liczyć na powrót Kripkego :)

Krakau

Właśnie, dawno nie było Kripkego, on jest genialny xD

ocenił(a) serial na 1
rafal7x

Głupi i obraża kobiety pokazując, że kobieta-nerd to jakiś niezwykły widok. Ja w Polsce znam sporo dziewczyn-nerdów, a co dopiero w stanach. Twórcy serialu powielają stare stereotypy.
może i zaśmiałem się raz czy dwa, ale ogólnie to słaby odcinek (jak wszystkie 6 sezonu)

ocenił(a) serial na 6
MistrzSeller

To gratuluję, bo ja nie znam żadnej.

użytkownik usunięty
rafal7x

Ten odcinek miał rekordową oglądalność - 20 milionów widzów : ).

ocenił(a) serial na 9

ja znam sama kocham kocham komiksy i nie moge bez nich żyć i też dziwi mnie że w bbt byla jedna taka troche metalka co sie calowala z leonardem jak ten był jeszcze z pryia