PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Lubię sobie od czasu do czasu obejrzeć różne "stare" odcinki i ostatnio natrafiłam na 4. odcinek 4. sezonu, w którym Howard i Bernadette wracają do siebie. Stąd moje pytanie: czy ktokolwiek sobie przypomina w którym odcinku oni ze sobą zerwali? Bo pamiętam, że postać Barnadette pojawiła się w 3. sezonie i po chyba kilku odcinkach sparowano tych dwóch bohaterów, ale żadnego ich rozstania jakoś sobie nie mogę przypomnieć...

ocenił(a) serial na 10
martins_92

S03E09 w tym odcinku Berni "wyautowała" Howarda :)

ocenił(a) serial na 9
dodge111

Bernadette w pewnym momencie przestała się pojawiać w serialu( koniec kontraktu), nie było wiadomo czemu Howard już z nią nie jest, kiedy Rauch dogadała się w sprawie kontraktu, jej postać wróciła i okazało się, że przyłapała Howarda na cyber seksie z trolem Lucynda, który okazał się być woźnym w CALTECH:-)

dodge111

Hmm dziękuję za odpowiedź, ale... Więc tak, po pierwsze obejrzałam ten odcinek i pod koniec Howard dla niej śpiewa a ona uważa to za romantyczne (nie ma mowy o zrywaniu), a po drugie Bernadette pojawia się w następnych odcinkach jako jego dziewczyna. Dlatego coś mi tu się nie zgadza.

ocenił(a) serial na 9
martins_92

No też pisze, że Bernie zniknęła z serialu `od tak`......tak jak Alex w ostatnim sezonie. Nigdzie nie było pokazane zerwanie, po prostu producenci nie wiedzieli, czy Rauch wróci...a, że spodobała się fanom i nie targowała się za dużo...`od tak` ją przywrócili,

peesem

Wybacz, nie przeczytałam Twojej wiadomości, bo jak pisałam własną to Twoja mi się jeszcze nie zdążyła pojawić... Dziękuję za wyjaśnienie, już myślałam, że umknął mi odcinek ich zerwania, a tymczasem w ogóle takiego nie było. Nie wiedziałam nic o końcu jej kontraktu, dlatego jeszcze raz dzięki. :)