PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171881
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Witam, z serialem swoja przygodę zacząłem dopiero niedawno, i choć pierwszy odcinek mnie nie porwał, tak z każdym już następnym czułem coraz większą sympatię do bohaterów i prezentowanego tu humoru.
W tej chwili właśnie ukończyłem pierwszy sezon, i muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. Od czasów Bundych (choć to inny rodzaj humoru) żaden amerykański sitcom mnie tak nie ubawił. Pytanie więc kieruje do fanów. Czy kolejne sezony są równie dobre jak pierwszy? trzymają poziom? czy może schodzą z poziomu? Które odcinki najlepsze??

Mnie ubawił najbardziej odcinek w którym Penny miała przesłuchanie do musicalu, więc chłopaki wymyślili sobie wymówkę aby na ten musical nie iść. Sheldon był tam powalający. Więc proszę o odpowiedzi:)

ocenił(a) serial na 10
maxreal

jak dla mnie do 2gi jest trochę gorszy ale 3 wymiata znów xD

tak czy siak warto obejrzeć wszystkie

ocenił(a) serial na 9
palkens1989

A według mnie drugi sezon jest najlepszy a fakt jest taki ze serial jest wyrownany i w calosci genialny :)

ocenił(a) serial na 8
maxreal

Wszystkie sezony są na równym, świetnym poziomie. :) Po pierwszym odcinku, czwarty sezon zapowiada się też świetnie. :)

ocenił(a) serial na 10
wojekko

Mam pytanko, który sezon leci na TVN Siedem ? :)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 10
androgenius

thx :)

ocenił(a) serial na 8
Azurka

Wszystkie sezony są na podobnym poziomie, niektórzy twierdzą że 4 jest słabszy ale wg mnie w 4 sezonie są słabe i genialne odcinki więc się równoważą. A co do TBBT na TVN7 to nie polecam bo lektor zabija połowę humoru , ja przekonałem się do serialu dopiero po zobaczeniu odcinków z napisami.

maxreal

ja zaczełam oglądać pod wpływem znajomego tak mnie wciąga że po tygodniu jestem już w połowie 3 serii
jak narazie 3 seria najlepsza :D a w szczególności odcinek w ktorym Leonard goni Sheldona w kulkach :D

imago84

Bazinga! Bazinga! Bazinga! :] 3 seria jak narazie najlepsza, a 4 też niezła :]

ocenił(a) serial na 9
danio344

czwarta wedlug mnie najgorsza jak na razie pomijajac pierwszy rewelacyjny odcinek

ocenił(a) serial na 8
imago84

Pamiętasz, który to był odcinek?

cavola

pierwsza bazinga sezon 2 odc. 23 http://www.youtube.com/watch?v=EGnkzTEwoYs&feature=related
a chyba najlepsza :) sezon 3 odc. 14 http://www.youtube.com/watch?v=S_8C5hswSc8

maxreal

Jak dla mnie pierwsze 3 sezony są na takim samym poziomie, czyli rewelacyjne... później niestety coś się zaczęło psuć.... coraz mniej penny ! brak wątków miłośnych, a to napędzało ten serial.... fajnie by było gdyby była jakaś ciągłość w odcinkach.... dzięki temu były by większe oczekiwania względem kolejnych odcinków :) i mam wrażenie, że jak nie będzie niedługo jakiegoś wielkiego BUM fabularnego to serial umrze śmiercią naturalną - powinni trochę poszaleć !!! przecież to serial dla fanów Gwiezdnych Wojen itd ps Babilon 5 rządzi hehe

mabel

jak dla mnie wszystkie sezony są świetne, a w 4 kilka odc. też jest fajnych.

ocenił(a) serial na 8
lukasziks

Czy ktoś wie ile sezonów wyszło z lektorem u nas? Bo szukam 3 sezonu i nie moge znaleźć:/

aazmath

powiem Ci, że lepiej oglądać z napisami. Można usłyszeć intonację itp. ;)

ocenił(a) serial na 10
mabel

Była ciągłość właśnie przez pierwsze III sezony, potem odcinki były robione jakby na odwal się

maxreal

Ja jestem pozytywnie zaskoczony serialem, bo nie ma wyraźnie słabszego sezonu :)

ocenił(a) serial na 10
maxreal

Generalnie pierwsze trzy sezony są najlepsze, potem jest już tylko gorzej...choć sezon VI wydaje się być lepszy od piątego

ocenił(a) serial na 1
maxreal

Pierwsze 3. bo potem to otrzymujemy zupełnie inny serial. Jeszcze druga połowa 5 sezonu była jeszcze w miarę, to 6 sezon masakra, nerdowania praktycznie zero (a jak już jest to z jakimiś głupimi motywami typu: kobiety nie czytają komiksów)