PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171865
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory S05E17

użytkownik usunięty

Witam odcinek średnio mi się podobał ale mam bywały lepsze odcinki. 6/10.

użytkownik usunięty

Moim zdaniem jeden z najlepszych odcinków w 5 sezonie. Ostatni, który tak bardzo jak ten przypadł mi do gustu był już dawno temu...

odcinek bardzo dobry, bardzo smiechowy, scena na sali gimnastycznej miazdzy :)

ocenił(a) serial na 6
soundlover

Zgadzam się - scena była świetna. Oglądałam w słuchawkach, więc mój brat, który patrzył mi przez ramię nic nie słyszał, ale śmiał się razem ze mną :)
Poza tym Amy z tym swoim obrazem xD Może jestem ślepa, ale Penny wcale nie wyglądała na nim na transwestytę...

użytkownik usunięty
soundlover

TRUE, Sheldon i Kripke na sali gimnastycznej mnie zmiażdżyli :D są po prostu genialni

ocenił(a) serial na 7

To jest dopiero pierwszy odcinek 5 sezonu na którym pojawił się u mnie szczery uśmiech. Niestety poziom serialu spadł. Oby się rozkręcili i zaczęli wracać do formy :)

ocenił(a) serial na 8

Piąty sezon ogólnie kuleje, moim zdaniem ratuje go tylko postać Amy i jej gagi - jak uciekała po schodach przed stworem z fotela, tiara i teraz właśnie ten obraz :)

Odcinek dosyć śmieszny, jeden z lepszych tego sezonu. Sheldon wyglądał jakoś inaczej, coś z włosami może? Ale ogólnie odcinek na plus.

ocenił(a) serial na 8

Amy z odcinka na odcinek robi się coraz bardziej irytująca. Wolałem jak w poprzednich sezonach była na dalszym planie. Trudno uwierzyć w to że taka imprezówa jak Penny zaprzyjaźniła się z takimi kobietami.

ocenił(a) serial na 10

Odcinek dupy nie urwał. Obraz troche ratował odcinek. Ogólnie 3 co do najgorszych odcinków 5 sezonu.

ocenił(a) serial na 8

Jak na 5 sezon to nieźle. Scena na sali to wogóle jeden z fajniejszych momentów całego serialu. Poza nią jest średnio. Wątek z obrazem był wdg. mnie beznadziejny. Co prawda nie był głównym motywem odc , ale chyba można było wymyśleć coś lepszego. Jedynym plusem tej historii była Penny. Nie umiem sprecyzować, ale Kaley jakoś inaczej wyglądała. Inaczej w sensie lepiej. Jak w sezonach 1-3, wróciło jej to coś. (Nie wiem, może tylko mi się wydaje:). Wracając do głównej historii to plus za Barrego, chociaż jakoś mało sepłemił w tym odcinku:) Minus za Howarda, dlaczego? Ponieważ od wielu epizodów nie ma się jak wykazać. Rozumiem, że ma narzeczoną i nie będzie już takim oblechem, ale jego postać trochę przygasła. Sheldon nie schodzi poniżej pewnego (wysokiego) poziomu. Amy denerwuje, a jeszcze kiedyś byłem jej zwolennikiem. Pozostali po prostu byli. Odcinek na naciągane 7/10, chociaż scena na sali 10/10:)

Ps. I co z tym wątkiem Leonard/Penny. Niby ich zejście było ważne, w końcu poświęcono na to 100 odc. Teraz jednak całkowicie to olano. Nie podoba mi się takie skakanie po fabule.

ocenił(a) serial na 10

No nie zgodzę się z Tobą, dla mnie jeden lepszych w tym sezonie. Powtórzę to co wszyscy: sala gimnastyczna.

Jak dla mnie to odcinek przedni :)

ocenił(a) serial na 10
lukasziks

scena na sali przesadzona :/ bez urazy dla nikogo ale sheldon i kripki poruszali sie jak niepelnosprawni. bez przesady zeby przez tyle rzutow nawet nie trafic w tablice ? a kripki pokazal ze ma troche sily jak walnal pilka ze sie wbila w sufit. naprawde zenujaco sie to ogladalo.

ocenił(a) serial na 10
Wishermill

100 % racja

ocenił(a) serial na 8
Wishermill

Wiadomo, żescena była przerysowana. Co nie znaczy, że nie była śmieszna. Poza tym, wiesz oni nigdy nie uprawiali sportów i ich ruchy to potwierdzały. Co z tego, że Barry miał dużo siły, skoro nie potrafił nawet kozłować piłką. Podsumowując: Scena przesadzona - tak, miażdżąco śmieszna - również.