PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12301
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

"It's Over" ("Goodbye")
Nie mogę wieżyc ze to koniec. Są nikłe szanse ma 3 sezon ale kto wie może będzie. Co do ostatniego odcinka no jest furtka do następnego sezonu ale końcówka mnie trochę rozczarowuje myślałem ze inaczej to się wszystko zakończy. Serial mnie bardzo mocno poruszył po obejrzeniu byłem zmieszany nie wiedziałem co o tym wszystkim myśleć. Fanem terminatora jestem od dziecka można powiedzieć ze się wychowałem na tych filmach. Szkoda bardzo szkoda pozostał mi tylko żal ze serial się już skończył ale jest jeszcze TS może jak odniesie wysoki sukces to może producenci serialu wrócą do Kronik. Nigdy żadnego serialu nie oglądałem z taki zaciekawieniem jak Kroniki po prostu mnie przyciągał i nie wiem dlaczego pewnie z powodu Summer Glau. Jakie są Wasze odczucia co do całego sezonu 1 i 2 ?

ocenił(a) serial na 9
lucan2

"Nigdy żadnego serialu nie oglądałem z taki zaciekawieniem jak Kroniki po prostu mnie przyciągał i nie wiem dlaczego pewnie z powodu..."
Tak, magia tego serialu jest niezaprzeczalna.
Opinię wyraziłem już w innym temacie, nie będę się powtarzał.

Lord_Satham

Nie to że się czepiam ale podobny temat juz jest więc po co zakładać nowy, tylko pod inną nazwą?

lucan2

Wielki tytuł marny serial...

Szkoda

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Wielki tytuł to się zgodze, ale nie z tym że serial jest marny, ty nie wiesz co dobre...

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Wielki tytuł to się zgodze, ale nie z tym że serial jest marny, ty nie wiesz co dobre...

lucan2

Uppss chyba rzeczywiście podjąłem zaczęty wcześniej temat. Ale to nic. To są takie moje własne refleksje.

ocenił(a) serial na 10
lucan2

O jaaaa, ale u mnie net zamula 2 razy wysłało, za dużo maniaków hehe...