Jestem świeżo po obejrzeniu 13. odcinka drugiego sezonu:). I po prostu muszę coś napisać! Fanką "Terminatora" jestem od momentu, kiedy jako dziecko obejrzałam film pierwszy raz. Przyznaję, że wtedy jakoś nie do końca wszystko załapałam, ale zafascynowała mnie wizja Camerona. Kilka lat później wróciłam do filmu i pokochałam go na nowo. Bo dla mnie "Terminator" to przede wszystkim historia... o miłości. Uczuciu, dla którego czas jest niczym. Uczuciu, które odmieni przyszłość świata. Losy Sary, Kyle'a i Johna są niesamowicie piękne, aczkolwiek smutne. Kolejne części "Terminatora" obejrzałam równie chętnie, ale T3 nie podobał mi się. A potem dowiedziałam się o serialu i od razu wzięłam się za oglądanie. Wierzę, że TTSCC opowiada tą część historii, której brakowało. To bardzo ważna część. I dlatego tak chętnie oglądam losy Sary:). Nie twierdzę, że serial nie ma wad, ale ma dużo zalet. I znowu miłość jest bardzo ważna. (Jestem dziewczyną, jasne?! XD) Podoba mi się sposób, w jaki kreowani są bohaterowie. Lubię, kiedy zachowują się nieracjonalnie. Maszyny nie mogą tego przewidzieć. Czekam na kolejne odcinki. Kyle wraca? Zobaczymy, co z tego wyniknie. Aha, u mnie, w Krakowie, ruchem kieruje sztuczna inteligencja. Czy mam się bać? ;) BTW, can someone kill Jessie?... Derek's for SarahXD.
No ładne, ładne...coraz lepiej...masz talent, proponuje abyś skontaktowała się z Joshem Friedmanem i zaproponowała mu swą jakże skromną osobę do pisania scenariusza poszczególnych odcinków Kronik...może wtedy i oglądalność by podskoczyła:-)))
Hehehe, dziękiXD.
...na razie po znajomości piszę scenariusz do jednego z odcinków "Ojca Mateusza":P. Nie śmiać się. Kręcą to w moim Sandomierzu, a ja mam znajomości w RatuszuXD. LOL. Zobaczymy, co z tego będzie.
Hmmm próbowałem obejrzeć jeden odcinek Ojca Mateusza...ale nie dałem rady, choć jeśli przyjmą twój scenariusz to jestem przekonany, że będzie to odcinek nadany po 23, albo po północy z czerwonym trójkątem u góry....heheh żart:-)))
Ja oglądam Mateusza tylko, żeby pośmiać się z "ich" Sandomierza. A myślałam, że znam moje miastoXP... Plus fajnie jest wyszukiwać znajome twarze. Jestem pewna, że nie będzie tak hardkorowoXD. W końcu moja babcia jest fanką Ojca Detektywa (ale Prison Breaka lubi bardziejXD). Hehehe.
...a tak w ogóle, to przez pięć epizodów przygód Erici nie ma momentów:P. Wzięłam sobie Twoje słowa do serca. Nie samymi momentami żyje człowiek, a jakże! Ale w szóstej części... ;) Zostawię info, dokąd możesz czytać. Dobra, żartuję:P.
Mi jako "mężczyźnie" wcale takowe momenty nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie, ja tylko zwróciłem jako ciekawy wszystkiego młodzieniec, że ich dużo....:-)
http://www.fanfiction.net/s/4879187/1/TTEWM_Ep5_Under_Pressure
Nowy rozdział, zapraszam:).
BTW, moja wykładowczyni wczoraj na slajdzie dała przykład zdania: John loves Cameron (SVO). Muszę ją koniecznie zapytać, czy to tylko zbieg okoliczności;).
...a ja robię, co mogę, żeby było ich więcej między moimi znajomymi;). Tylko że moja mama wciąż nie może zapamiętać, że John Connor to nie Arnold S., ale staram się!XP Ale szkoda, że Polsat serwuje Kości o tej samej porze, co AXN Kroniki, to przeszkadza.
Ja muszę nieskromnie stwierdzić, że zwerbowałem ok 25 osób do oglądania Kronik....tylko to i tak nic nie da, bo nie mieszkamy w USA....:-)
Wielkie dzięki! :P
Oczywiście kolejny rozdział jeszcze lepszy od poprzedniego, uszanowanie, nabierasz coraz większego rozmachu :D.
Czyta się z przejemością, jednym tchem...
peesem - jestes z Poznania :D LOL :D witaj w klubie! ja >>wlasnie<< "uczę sie" na egzamin z ekomatu (wtajemniczeni wiedzia od czego skrot :P) kurde egzam w przedostatni dzien sesji, kiedy czlowiekowi nic sie juz nie chce, a ja mam najtrudniejszy egzamin... chlip.
sorryy za offtopa ;)
Z okolic Poznania, też mam ostatni egzamin...uuu ale za to jaki...logika<strach>
Tak, będzie to pierwszy odcinek kronik w którym nie założę tematu.....dobrze, że mam net w telefonie:-)))
Do Dai --> jesteś z Sandomierza? hahah.. ale jaja, wiekszość mojej rodzinki tam mieszka i często bywam (nie mam daleko) ale nie przypuszczałam że kryją sie tam jacyś fani Kronik ;) a jednak mały ten świat ^_-
ok, zaraz przeczytam twoje opowiadanko i zobaczymy jak tam (mnie pare dni bez neta tez dały w kość) pozdro. :)
Pewnie ich znam;). To małe miasto, lolXD. A widzisz, wiary trochę w ludzi!:) Zapraszam do czytania!
http://www.fanfiction.net/s/4874775/1/TTEWM_Ep4_Peace_of_Mind
Nowy chapter!:) Erica vs. Cromartie?...
Na razie przeczytałam ep 3 i komentarz tam gdzie trzeba dodałam (zaraz sie biore za ep. 4) a tu napisze tylko że ja tam nie mam nic przeciwko "momentom" XD oby tylko nie Erica/Derek, no sorry ale jakoś kompletnie tego nie widzę :/ jeśli już to Derek dla Sary ;) a inne "momenty" moga byc hahaha... ;)