Cameron zrobiła "precelka" z rudej terminatorki....pojawia się Jessi w niewiadomych zamiarach, na końcu podobała mi się scena kiedy Cameron trzyma pęknięty chip(samozniszczenie maszyny) i czyta o motywach samobójstw popełnianych przez ludzi:-) Myślę, że dobry średni poziom, choć odbiegał od jakości poprzednich odcinków, szkoda, że znów musimy czekać 2 tygodnie bo patrząc na trailer widać, że zapowiada się decydujące starcie z Cromartie.
no akcja w windzie była mocna ...
reszta odcinka taka sobie ...
możesz podać link do trailerka w którym jest
wspomniane o starciu z Comarite ??
pzdr
Mnie się odcinek podobał. Może było mało akcji, ale sporo sporo dramatycznych scen, które przypadły mi do gustu. Ale najlepsza wiadomość to taka, że serial dostał "pełen sezon" czyli 22 odcinki. Dobrze że FOX dał szanse temu serialowi. Bo to zdecydowanie jeden z moich ulubionych seriali które obcenie mam na liście do oglądania.
http://terminatorthesarahconnorchroniclespromos.magnify.net/video/Sarah-Connor-C hronicles-preview
Dzięki za link
Osobiście kocham terminatora ...
Wogóle walki terminatorów/cyborgów/robotów to dla mnie
coś wspaniałego...
Swoją drogą ciekawe kiedy bedzie walka z tą laską Terminatorem
bodajże 1001 ...I ciekawe czy jest lepsza od Cameron
Jak nakręcą 22 odcinki napewno pojawi sie jeszcze sporo
walk Cameron z terminatorami...Chciałbym aby 2 ostatnie odcinki
były pełne akcji i Cameron powinna mieć za przeciwnika jakiegoś
terminatora nowszej generacji od niej tak jak to było w t2 i t3.
Wtedy bylo by ciekawie...
Pozdro
tutaj chyba są wszytskie walki jakie dotąd stoczyła Cameron
http://www.youtube.com/watch?v=WY5WRalarzU
Załatwia Cromartiego w następnych 2 odcinkach, bo kilkukrotnie zawiódł, i później głównym przeciwnikiem będzie ponoć T-1001, choć Friedman pisze, że czeka nas jeszcze dużo emocji i zwrotów akcji, serial musi się skończyć przed majem, bądź przed datą wyjścia T-4, czytałem, że producenci, czy wytwórnie są jakoś powiązane i serial nie może konkurować z filmem, dlatego 3 seria jeśli kiedykolwiek powstanie to dopiero w połowie 2010, mam nadzieję, ze do tego czasu nie zapomną o serialu, bo jest ciekawy.
T-4 to już wogóle ...nawet nie chce myśleć bo im wiecej myśle
tym bardziej nie moge sie doczekać premiery ;)
Myśle że starcie z T-1001 nie bedzie jednokrotne, ponieważ 1001 już
jest w serialu przez kilka dobrych odcinków i zazwyczaj takie akcje jak w windzie są gdy nowy termiantor pojawia sie w odcinku i odrazu ginie...
Napewno bedą jeszcze jakieś inne terminatory które będą podtrzymywać
akcje i zainteresowanie serialem.
Sugerując sie T-2 to Cameron bedzie miała troche problemów by zniszczyć
T-1001 czyba że znowu wymyślą coś w stylu - wrzucenie do gorących stopów metali .
Z odcinak dowiadujemy sie, też, ze terminatory są zbudowane dokłądnie z dbałością o szczegóły i mają zaprogramowane wiele funkcji :D
Bardzo ciekawy odcinek.
Derek chciał się zabić, nowe Terminatory mają opcję samodestrukcji procesora, a John prawie postrzelił się podczas czyszczenia broni. Czyżby? Idę o zakład że chciał się zabić.
Weaver - niesamowita. Brawa dla Shirley Manson.
Tak jest.. T-1001 najlepiej zagrał role:)
Czyli maszyny wcale takie mądre nie są, one chcą być mądre i chcą czuć emocje.. ale nie wychodzi im:)
Spotkanie sie Cameron z laską cyborgiem było konkretne. Ale zobaczcie ze jak ludzie weszli do windy nagle spokój.. bardzo dziwne:) myślałem ze glebe walne :)))))
bedzie full sezon i super duper:))))
Ogólnie odcinek średni, nie powala, ale nie jest też zły. Było parę
fajnych scen, a przede wszystkim walka Cameron z terminatorem w windzie
:) To, że gdy weszli ludzi do windy, był stop w walce, wcale nie było
dziwne. Podejrzewam, że terminatory obowiązuje coś w rodzaju maskarady
przed ludźmi i nie mogą się ujawniać.
Wielka szkoda, że trzeba czekać znowu, aż 2 tygodnie na serial, ale
rekompensuje mi to fakt, że będzie pełny sezon:) Nie mogę się już
doczekać kolejnego starcia z terminatorami.