PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
5,7 3 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

http://www.youtube.com/watch?v=Myrj4qhChRw

sądząc po trailerze, zapowiada się naprawdę ciekawy koniec; John Hendry takes over!!!! :D

ocenił(a) serial na 8
mar0100

Odcinek ten wniesie wiele pytań ale także sporo odpowiedzi
Zapowiada się bardzo ciekawie :-)

ocenił(a) serial na 9
mar0100

I owszem, ciekawy, ale wolałbym raczej, aby to Cameron rzucała jakimś terminatorem niż odwrotnie.

velve

już dziś 21 a za tydzień 22 odcinek i koniec serialu. Może to i lepiej.

ocenił(a) serial na 10
velve

Nic się nie bój :) Cameron sobie poradzi. Zresztą takie latania w pozycji odwróconej to wspaniałe doświadczenie dla systemów pomiarowych Cameron :).

ocenił(a) serial na 8
rapecqx_E3QX

'Może to i lepiej'

Czy lepiej...nie sądzę, twórcy się pogubili, ale teraz serial znów jest tak samo dobry jak na początku sezonu...ale masz racje, to ostatni sezon, bo trzeciego nie będzie...dla mnie szkoda, bo to jedyny serial który oglądam z tak ogromną pasją...może wchodzący niedługo do kin Salvation osłodzi mi trochę brak Kronik, bo na pewno będę tęsknił za tym serialem i nie raz do niego jeszcze będę wracał.

peesem

Sorki ale się nie zgodzę nigdy Terminator KSC nie był na dobrym poziomie .
Już od kilku lat śledzę najlepsze seriale LOST, HEROES , Prison Break , Gotowe na Wszystko a teraz Dr House. W 2007 roku najbardziej czekałem na ten właśnie serial a także na STAR WARS TV i co ... i nic Kroniki zawiodły a Lucas przełożył serial o 4 lata.

Ale także masz racje bo przecież Prison Break i KSC się kończą na Losty trzeba będzie poczekac pewnie do stycznia 2010,Gotowe na Wszystko to już nie to samo co w przypadku trzech pierwszych serii a co do Herosów to dam im znowu szanse na kolejny sezon ale już ostatnią a House serial dobry ale jak nie oglądnie sie 20 odcinków to nic się nie stanie.

ocenił(a) serial na 8
patryks83

Jak dla mnie Kroniki to serial dobry....a 60 procent mego uwielbienia owego serialu to, to, że.....kocham uniwersum terminatora, i w zasadzie nie ma rzeczy związanej z terminatorem której bym nie oglądał...

Ale, ale...podoba mi się to, że serial jest całkiem inny od filmów, to w końcu DRAMAT RODZINNY(bo taki jest zamysł serialu), jest w nim mało akcji, ale za to praktycznie cały serial pokazuję więzi bohaterów i ich walkę od środka...czasami przesadzali scenarzyści z tym dramatem, bo niektóry odcinki w środku serialu są nudne jak diabli, ale od 17 odcinka klimacik serialu powrócił....Kroniki mają świetny soundtrack, aktorzy, myślę, że Dekker nie pasuje na Connora, ale już Glau, Manson, a szczególnie Dillahunt grają swe rolę brawurowo...
Kroniki to serial dla nastolatków przecież i od początku do nich był kierowany, w drugim sezonie stał się poważniejszy, bardziej dla dorosłej rzeszy(ale wciąż dziecinny)
Serial trzyma dobry, średni poziom...jest kilka bardzo dobrych odcinków dużo wnoszących do świata terminatora...mimo wszystko będę tęsknił za nim:-(

PS Z tymi serialami masz rację, ja tylko jeszcze czasami Supernatural oglądam, a reszta dla mnie jest nie ciekawa, dlatego polubiłem tak Kroniki, bo ten serial był inny, jakiś powiew świeżości...

patryks83

Myślę, że zależy to od gustu czy ktoś uważa serial za dobry czy też nie. Ja na przykład z zaciekawieniem obejrzałem 3 serie Lost ale dalej już mnie jakoś nie kusiło do oglądania. Prison Break'a obejrzałem 3 serie i przestałem (jak na razie), a Gotowe na wszystko od samego początku nie spodobały mi się. Za to Battlestar Galactica czy Kroniki Sary Connor bardzo mi się podobają i na prawdę będzie mi żal, gdy ten drugi się niebawem skończy.