Jak już zgrabnie zauważyli w temacie niżej, bramki nie zamknięto ale koniec tez nie taki zły by cały serial zakończyć. Nie pisze w tamtym, bo tam już sie chat zrobil i kazdy pisze juz co chce.
Co do braku Johna Connora w swiecie z robotami;
W sumie to nic dziwnego, ze go nie znali w przyszlosci. Uciekł z przeszłości, więc jak może byc w przyszlosci. Tak samo jak tą samą roszadę zrobili w 1 sezonie w banku. Też kolejnego Johna i Sary nie było 10 lat na przód. Jako małolat polecial do przyszlosci, tym samym nie on dojdzie do kierowania linią oporu x)
Ogólnie wielka szkoda, ze serial zdejmą, bo końcówka 2 sezony byla rewelacyjna.
Myślę że trzeci sezon jeżeli powstanie może być ciekawy.
Jeszcze nie wiadomo czy serial zdejmą, bo to będzie dopiero wiadomo w maju. Podobała mi się końcówka kiedy Kyle Reese rozpoznał w Johnie swojego syna, (Widać to po jego spojżeniu) oraz gdy John zobaczył Cameron (a może Alison bo pies nie reagował na nią jak na terminatora)
Jeśli chodzi o ścisłość, to 8 lat upłynęło podczas skoku w banku.
Tak, to była Allison.
Właśnie o to chodzi - z tym, że JC zna ja jako Cameron. A to nie to samo i może się jeszcze pogmatwać.
Kyle chyba jednak nie "poznał" swojego syna, bo zdaje się, że jeszcze nie skoczył w przeszłość. Tego tez nie wiemy.
Jakby skoczył w przeszlosc to by go nie bylo.
Ale spojrzenie konkretne.. moze bardziej mu chodzilo o kurtke.. ;)
O kurtkę?
A tak, nie zdążył powiedzieć:" a co to za młodzieniec ubrał się w moją kurtkę?".
Zresztą, Derek mówi, że JC będzie sławny...bo po?
widzisz tam ";)" na koncu?
Będzie sławny bo? Załozył MOŻE kurtke kogos waznego i derek z niego zazartowal ;p
Tak, albo dlatego, że Kyle tam rządzi i jest bardzo ostry dla wszystkich, a założenie jego kurtki równa się ze spuszczeniem wp...dol:-))
Naprawde dobry odcinek i w ogolę prawie mnie zamuwrowalo gdy ogladalem.Tak jak bylo powiedziane duzo sie wyjasnilo a jeszcze wiecej pytan powstalo.Pierwsza sprawa to to ze jak widnieje w opisie filmu "Serial skupia się na losach Sary Connor i jej syna Johna. Akcja serialu rozgrywa się po 2 części filmu, ignorując zupełnie wydarzenia z trzeciej części" jest to dla mnie kompletna katastrofa gdyz uwazam ze o wiele lepiej by bylo gdyby seraial w 100% zgadzal sie z trzecia czescia i byl poprostu zapowiedzial T3(gdy jest ostatni odcinek "kronik sarah connor" nastepuje dzien sadu tak jak to bylo w T3).I teraz po obejrzeniu ostatniego odcinak wychodzi na to ze ten opis filmu(ktory zamiesilem rowniez powyzej)"ignorując zupełnie wydarzenia z trzeciej części" mija sie z celem.Jedyne sensowne wytlumaczenie tych wszystkich wydarzen to cos jak napisal wczesniejszy uzytkownik peesem.Ojciec spotkal syna pierwszy raz w przyszlosci(pomijajac fakt gdy Kyla mial kilka lat{byl dzieckiem i nie pamietam tego zdarzenia} i jego syn podal mu pilke,sam majac wiecej lat niz ojciec[nie pamietam juz ktory to byl odcinek]) i po przeanalizowaniu wydarzen postanowili ze Kyle cownie sie jeszcze raz do wydarzen sprzed T1 i tak musza wplynac na wydarzenia aby powstrzymac judgment day a dalej to juz sa wydarzenia jakie znamy z termiantora1,2,3 i w niedalekiej przyszlosci T4(bez kronik sarah connor).Ale jak bedzie o ile cos jeszcze zobaczymy to czas pokaze.
A mówiłem, że ta płynna terminatorka okaże się dobra?!!
Możecie to przeczytać w wątku o 21 odcinku.
Dobra jak dobra :) - Johna nie zabiła, ale żadnych skrupułów co do zabijania innych ludzi nie ma - typowy terminator :).
Cameron to wyjątkowy cyborg, nie widzieliśmy takiego w żadnej odsłonie filmów i pewnie już nigdy nie zobaczymy...
Naprawde dobry odcinek i w ogolę prawie mnie zamuwrowalo gdy ogladalem.Tak jak bylo powiedziane duzo sie wyjasnilo a jeszcze wiecej pytan powstalo.Pierwsza sprawa to to ze jak widnieje w opisie filmu "Serial skupia się na losach Sary Connor i jej syna Johna. Akcja serialu rozgrywa się po 2 części filmu, ignorując zupełnie wydarzenia z trzeciej części" jest to dla mnie kompletna katastrofa gdyz uwazam ze o wiele lepiej by bylo gdyby seraial w 100% zgadzal sie z trzecia czescia i byl poprostu zapowiedzial T3(gdy jest ostatni odcinek "kronik sarah connor" nastepuje dzien sadu tak jak to bylo w T3).I teraz po obejrzeniu ostatniego odcinak wychodzi na to ze ten opis filmu(ktory zamiesilem rowniez powyzej)"ignorując zupełnie wydarzenia z trzeciej części" mija sie z celem.Jedyne sensowne wytlumaczenie tych wszystkich wydarzen to cos jak napisal wczesniejszy uzytkownik peesem.Ojciec spotkal syna pierwszy raz w przyszlosci(pomijajac fakt gdy Kyla mial kilka lat{byl dzieckiem i nie pamietam tego zdarzenia} i jego syn podal mu pilke,sam majac wiecej lat niz ojciec[nie pamietam juz ktory to byl odcinek]) i po przeanalizowaniu wydarzen postanowili ze Kyle cownie sie jeszcze raz do wydarzen sprzed T1 i tak musza wplynac na wydarzenia aby powstrzymac judgment day a dalej to juz sa wydarzenia jakie znamy z termiantora1,2,3 i w niedalekiej przyszlosci T4(bez kronik sarah connor).Ale jak bedzie o ile cos jeszcze zobaczymy to czas pokaze.