PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12302
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Mi sie bardzo podobał ma taki cybr klimat jak film. Mam nadzieje że oprócz tego jednego terminatora ktory ich ściga pojawią sie też inni, oczywiste już jest że John się zakocha w tej terminatorce bla bla bla :) No ale to też ujdzie pomysł, jak mogł sie zaprzyjaźnić z Arnoldem to w ładnej dziewczynie co gania na golasa co chwile i sie rozbiera też by mógł, ja bym sie zakochał. :P Taka bezpośredniość... achhhh te maszyny :P

Pozdrawiam, mam nadzieje ze szybko będzie ten serial :)

BMF

...............podzielam zdanie..................

kadim21

Dla mnie nieprawda, serial nie ma klimatu żadnej części Terminatora. Sarah Connor Chronicles jest czymś nowym, co jak widać nie tylko mi się podoba, żadnego aktora z filmów nie polubiłem tak jak tych z serialu. Serial został dobrze zorganizowany, ale do scen z walkami nie mogę jeszcze przyzwyczaić, są inne i nowe, bardziej dynamiczne, żywe czasami jak z filmu dokumentalnego (np. scena jak nauczyciel wyciąga w klasie pistolet do Johna i strzela). Na szczęście i nieszczęście pilot się różni od reszty serialu, dalsze odcinki mogą być coraz gorsze lub odbiegać od pilota w dobry kierunek. ZOBACZYMY, pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
BMF

Hmmm... No w sumie skoro mógł się z Arnusiem zaprzyjaźnić to w niej będzie się mogł zakochać. Chociaż jak to bedzie wyglądać? Czy ona w ogole ma piczusie? Bo takie platoniczne podkochiwanie sie w robocie przywodcy ludzkiej rasy bedzie takie troche niedorzeczne, zniewiesciale i w ogole pizdeczkowate heheheh...

BMF

A NIBY DOKLADNIE SKAD SCIAGNELES TEN PILOT??? w jakiej wersji jakosci (bo torrent czy osolek) ja mama ale tam niemoge znalesc POZDRAIWAM i bede wdzieczny za zrodlo do sciagniecia. POZDRO!