PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12308
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Beznadziejny

ocenił(a) serial na 2

Jako wielki fan serii o walce maszyn i ludzi zasiadłem kiedyś do serialu. Po obejrzeniu trzech odcinków stwierdziłem, że to strata czasu. Serial jest nudny, masa głupkowatych, niepotrzebnych wątków. Aktorzy drętwi, dialogi albo płytkie, albo z jakimś wymuszonym patosem. Nudna telenowela z robotami w tle.

ocenił(a) serial na 10
Szalony_Przemo

Obejrzyj może trochę większy fragment serialu (najlepiej przynajmniej pierwszy sezon) niż te trzy odcinki (które istotnie nie są najwyższych lotów), to wtedy dopiero sobie rzetelnie porozmawiamy o serialu. Ocenianie całości, gdy obejrzało się mniej niż jedną dziesiątą jest trochę niepoważne.

ocenił(a) serial na 3
Hostile

Ja obejrzałem całość i serial jest słabiuteńki. Obejrzenie 3, 13 czy 33 odcinków tego nie zmienia. Głupkowate wątki, słaba gra aktorska, szczególnie pana Connora... Strona techniczna też kicha. Jedyne plusy to urocza Cameron i motyw przewodni Beara McCreary'ego, który jest przepięknie genialny.

ocenił(a) serial na 7
Szalony_Przemo

Zgodzę sie z tym, że początek pierwszego sezony był beznadziejny. Ja też jako fanka Terminatora po pierwszym odcinku stwierdziłam, co to za g...no! Ale obejrzałam jakiś czas potem drugi sezon, który jest o niebo lepszy, zwłaszcza koniec drugiego sezonu i zmieniłam zdanie niemal o 180 stopni. Serial jest naprawdę warty obejrzenia, nie zniechęcaj się słabym początkiem, ponieważ Kroniki mają tendencję zwyżkową.

ocenił(a) serial na 8
Szalony_Przemo

Podobnie jak Pani_Zima_1989 - zostałem wciągnięty w tę produkcję, ale z czasem przestałem się bronić, ponieważ nie było już takiej potrzeby. Oglądaj dalej.

ocenił(a) serial na 8
Szalony_Przemo

Mi serial się podobał ale nie ma co brać go pod uwage do wydarzeń pokazanych w filmie bo wtedy wszystko traci sens. Ogólnie serial fajny ale jako kontynuacja filmowej seri totalna padaka beszczeszcząca dzieło Camerona.