PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Witam wszystkich obecnych i przyszłych fanów terminatorki Cameron. 13 lutego choć wolno, to jednak sie zbliża. Tymczasem na osłodę życia filmik
http://www.youtube.com/watch?v=u-bZ96qrMZg

ZbyHoo

No ładne :) Na końcu widziałem napis "zbyhoopoland". Wnioskuję, że to Twoje dzieło?

Bartek2

Może to dziwnie zabrzmi, kosztowało mnie to ponad dobę roboty!, ale nie żałuję.

ZbyHoo

Nie no super. Nie próbowałem nigdy montować filmów więc dzieło tym bardziej doceniam ;)

ocenił(a) serial na 10
ZbyHoo

Filmik bardzo fajny! I myślę że musiałeś rzeczywiście poświecić na to kupe czasu bo przeglądniecie wszystkich odcinków i znaleźenie interesującej Cie sceny jest czasochłonne.
Wielkie gratulacje za cierpliwość i wytrwałość.

ocenił(a) serial na 10
ZbyHoo

Miło wiedzieć, że jest nas (to znaczy fanów Cameron) więcej.
Świetny filmik ! Chylę czoła przed Twoja pracą.

ZbyHoo

Naprawde fajny filmik.
Juz sobie dodalem do fav'ow w operze:)

ZbyHoo

Jeśli obejrzy sie oba sezony kilkanaście razy to można coś zmontować;)Poza tym szczerze mówiąc znudziły mnie przygnębiające filmy typu "John&Cameron". Chciałem zrobić coś innego, dołożyć trochę humoru.
Jako fan Summer Glau od czasów jej roli River Tam, taka możliwość była dla mnie największą przyjemnością, a jeśli w dodatku ktoś to docenił jestem naprawde w siódmym niebie!!!

ZbyHoo

P.S. Dziękuje wszystkim!

ocenił(a) serial na 9
ZbyHoo

Zaje(niepowiem co)iste, moiom ulubionom postacią w T:TSCC też jest Cameron!

Mr_Tabaca

Heh no moją też :P Teraz się tylko zastanawiam co jest tego powodem. Bo może poprostu jej uroda tak na odbiorców wpływa ?
Pomijając wygląd ta jej niby sztuczność, naiwnośc (niekiedy) i bezradnosc w sytuacjach dla nas ludiz normalnych jest rozwalajaca. A to już kwestia konstruowania postaci przez scenarzystów za co plusik. Summer też plusik za świetną interpretację postaci.

www.terminator.pun.pl

ZbyHoo

Niewiem, czy widzieliście rozszerzoną wersje odcinka "Demon Hand", jest troszkę inaczej zakończony, chodzi już o samą minę Dereka, na widok tańczącej Cameron.
Postaram sie to jutro wieczorem zorganizować do obejrzenia, ale osobiście <lol>! uważam, że oficjalna wersja jest o niebo bardziej udana.

ZbyHoo

Nie znalazłem tego nigdzie na YouTube, więc zamieszczam:
http://pl.youtube.com/watch?v=5iEuogArr78
Końcowa scenka Green'a

P.S. Niewiem czy to tylko u mnie (słabe łącze), ale jakość jest coś niedobra :P

ZbyHoo

No jakość trochę słaba. Po ustawieniu w opcjach konta na 'Dysponuję szybkim łączem' chyba troszkę jest lepiej.

Derek na końcu wyglądał jak by się miał za chwilę rozpłakać. Takie odniosłem wrażenie :P

Bartek2

no właśnie, i myśle że zmienili to, bo wyszedłby raczej na zbyt miękkiego gościa, jak na bojownika ruchu oporu.

P.S. co do jakości, napisz proszę przy okazji czy ten poprzedni film da się oglądać na całym monitorze i nie jest "rozpikselowany", bo u mnie jest raz dobrze raz do d**y i niewiem czego to wina.
(do YouTube wysyłam prawie w jakości HD!)

ZbyHoo

W rozdzielczości 1280x800 u mnie wygląda to tak:

http://aguzpa.bay.livefilestore.com/y1pzqNyNi0C1cK1LEWPNiPpY47OQOa5Pc0U_aW3JeStk nqKqAQZTL30v3lj648dxm4p5KD5JODeVldgvK-KcXjblg/screen.png

Więc całkiem dobra jakość. Im dalej od monitora tym lepiej :P

Bartek2

Dobra super, widocznie u mnie tylko tak męczy.
Dzięki!

ZbyHoo

Super. Swietna robota!
P.S. Wlasnie takiej dziewczyny, jak Cameron szukam :)

do_mi

Kto by takiej nie szukał?!! :P

ZbyHoo

No to szukajcie dalej. Potem wchodząc do domu po "tajnym" piwie u kumpla usłyszycie z drugiego pokoju cały skład chemiczny waszego wydychanego powietrza łącznie z C2H5OH i ilością promilów. Następnie zobaczycie złowrogie spojrzenie Waszej lubej z koszem z praniem w rękach :)))

ZbyHoo

Niezłe! Ona jest cudowna...najpiękniejsza kobieta na świecie. Mnie rozbraja. Chyba się zabujałem hehehe:)

ocenił(a) serial na 9
rata

Racja Ona Jest piękna. Chciałbym mieć laskę jesj sobowtura;).

Mr_Tabaca

Oglądałem Twój filmik ponownie i muszę przyznać, że bardzo dobrze zgrałeś go z muzyką. Najbardziej rzuca się to w oczy jak Cameron rozjeżdża Cromartiego, jak strzela ze strzelby do Cromartiego, jak przebija się przez ścianę, jak wybucha w samochodzie, po około minucie 30 sekund muzyka nieco łagodnieje to obraz również, jak kopie gościa na sali baletowej, zatrzaskiwanie bagażnika i od razu potem wybuch, no i na końcu wink ;)

Oczywiście przejścia między scenami też są zaakcentowane w muzyce. Po prostu świetny montaż. Tak uważam.

Bartek2

Dzięki!

Faktycznie wyszedł fajnie. Drugiego takiego już pewnie nie zrobie za nic...

Ale... jest kolejny filmik, może troche nie pasuje do tematu "Dla Fanów Cameron", lecz dla fanów Summer.
http://www.youtube.com/watch?v=Y5TotizI5FQ

wspomnę tylko, że przed oglądaniem wyłączyć należy lewy kanał audio komputera...

P.S. Grief2... na końcu filmu jest co trza...