PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Mnie zastanawia dlaczego Ruda męczy się z wychowaniem córki. Przecież jest to jej nie na rękę. Nie mogła jej po prostu zabić pozorując nieszczęśliwy wypadek? Tak byłoby prościej.

Ale z drugiej strony uważam to za ciekawy wątek. Może dzięki tej relacji (matka-córka) rozwiną się w niej jakieś uczucia?

ocenił(a) serial na 8
S0LTYS

No a mała boi się jej jak cholera:-)Pewnie w tej katastrofie lotniczej załatwiła jej rodziców, mnie jeszcze bardziej ciekawy po cholere ona wogle tam jest....w jakim celu została wysłana w przeszłość, co żeby pilnować budowy Skynetu? A może żeby stworzyć go jeszcze lepszym i bardziej rozwiniętym, bo Turk, już jako zwykła szkatułka ma "poczucie humoru" i pokazuje dziwne zagadki i to mnie jeszcze bardziej zastanawia, przecież jeśli jest przysłana przez Skynet to on wie wszystko o sobie, o swej budowie a ona kompletnie nic nie wie, co pokazuje Turk, jak jest zbudowany nie ma zielonego pojęcia jak powstał Skynet, nie wiemy tez po co był ten rudy terminator...zastanawiające...

ocenił(a) serial na 8
peesem

Panie i panowie to nie "Ruda" to Shirley Manson, wokalistka GARBAGE ;)

Poza tym też mnie interesuje dlaczego wychowuje małą.

ocenił(a) serial na 8
michi468

A choćby dlatego, żeby ludzie nie nabrali podejrzeń i nie pytali "a gdzie się podziała twoja córka". Jakieś pozory muszą być.

ocenił(a) serial na 5
gorczan

No jak gdzie się podziała? Zginęła w wypadku. Tak by terminatorka odpowiadała. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego przecież.

ocenił(a) serial na 8
S0LTYS

A może Savannah była wtedy w domu, a nie leciała tym samolotem...a jakby potem zginęła w jakich dziwnych okolicznościach było by to już podejrzane

ocenił(a) serial na 5
peesem

Zawsze mogła podszyć się pod jakąś osobę (na przykład przedszkolankę) i zabić córkę na oczach świadków. Anyway, mam nadzieję, że będą jeszcze odcinki, w których rozwinięty zostanie wątek wychowywania dziecka przez maszynę :)

ocenił(a) serial na 8
S0LTYS

Tak to jest kiedy serial tworzy....8 scenarzystów, każdy odcinek pisze kto inny i zaś powstają, jak to pięknie nazywają amerykanie "plot hols":-)))

ocenił(a) serial na 8
peesem

holes rzecz jasna............................................

S0LTYS

Może wychowuje dziecko, aby następnie połączyć świadomość dziewczynki z SI nad którą pracuje.

ocenił(a) serial na 9
herbatnik

a to było konkretne:) lol :) Niby jak miałaby to zrobić, skoro nawet nie umie nauczyć własnego komputera prostych rzeczy i zatrudnia do tego ludzi :)

ocenił(a) serial na 8
psq

Myślę, że nie zabiła jej ponieważ:
1 nie stanowi zagrożenia(było już w serialu kilka takich sytuacji)
2 chce ją wykorzystac-obserwowac żeby lepiej poznac istoty ludzkie (porównac do rozwoju SI)
3 możliwe, że wczóła się w rolę tak jak Cameron

Ot takie rozkminki

ocenił(a) serial na 8
dezertx

Według mnie najbardziej prawdopodobny jest punkt 2. Mi też się wydaje, że ona chce poznać człowieka. Mam nadzieję, ze w następnych odcinkach to wytłumaczą.

ocenił(a) serial na 9
michi468

mi się wydaje ze w ten sposób uwiarygadnia również własną osobę,przecież ktoś kto ma dziecko nie może być maszyną, poza tym może i faktycznie chce poznać człowieka,chociaż jak na ten punk to za mało interesuje się małą,też mam nadzieję że to wyjaśnią i wogóle że wrócą do tego bo bardzo spodobał mi się ten wątek