PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12301
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Pierwszy odcinek naprawdę jest lepszy niż cały pierwszy sezon, fantastyczna Shirley Manson i ten jej akcent:-) a jeśli chodzi o końcówkę, wprost mi mowę odjęło....warto zobaczyć!

ocenił(a) serial na 5
peesem

No odcinek faktycznie dobry. Scena z błagającą o życie Cameron była świetna. Podobało mi się też to, że zrezygnowali z tych pseudofilozoficznych gadek Sary. Jeśli reszta odcinków drugiego sezonu będzie utrzymana na podobnym poziomie, to anulowanie nie będzie groziło temu serialowi.

Oczywiście nie zabrakło też błędów. Dlaczego skóra Cameron się nie spaliła? Ok, skóra jeszcze jak skóra, ale włosy? To już przegięcie. Wyglądały jakby w ogóle nie miały kontaktu z ogniem. A przecież włosy bardzo szybko ulegają spaleniu.

peesem

To prawda pierwszy odcinek drugiego sezonu jest naprawdę dobry, trzyma w napięciu i jest kilka ciekawych zwrotów akcji. Chyba scenarzyści wyciągnęli wnioski po pierwszym sezonie. Teraz pozostaje czekać na kolejne odcinki. A tak przy okazji wie ktoś ile drugi sezon będzie miał odcinków?

ocenił(a) serial na 8
zax_3

czytałem gdzieś, że tylko 13, ale to też zależy od oglądalności, a pierwszy odcinek wyszedł kiepściutko ok. 6.91.

peesem

Może być i 13 byle by trzymały taki poziom jak pierwszy odcinek. Mam nadzieję, że oglądalność wzrośnie, bo inaczej cały serial może się skończyć na 2 sezonach, ale pożyjemy zobaczymy

ocenił(a) serial na 9
zax_3

świetny odcinek ! Nie rozczarowałam sie :) dużo akcji no i błagający o życie terminator :)

dzięki Bogu ze John pozbył sie tej pedalskiej fryzurki ....

naprawdę tylko 13 odcinków ? według tv.com będzie przynajmniej 17 .