PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12301
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Hacking computers...

ocenił(a) serial na 6

Dlaczego John nie mogl nawet dojsc do kompa? Czyzby sprawdzajac maila i wlamujac sie gdzies tam narazony by byl na ciezkie ataki ze strony Terminatorow? Troche dziwne jak na mnie...

ocenił(a) serial na 6
Golan

Skoro FBI ich szuka i nie tylko! to stres i owszem.

ocenił(a) serial na 7
Pikoras

A ludzie wchodząc na skrzynke mailowa nie hakuje się, chyba że john nie umiał do czego innego wykorzystać neta.

Golan

Wiem że związku to z serialem bezpośredniego nie ma ale już teraz internet jest monitorowany przez dość złożone systemy monitorujące:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Echelon

I niech ktoś mi powie że w tych wszystkich popularnych spiskowych teoriach nie ma ziarna prawdy;)

wojkij

Znów wyszło mi "masło maślane" w pierwszym zdaniu - wybaczcie, przed snem jestem;)

ocenił(a) serial na 8
wojkij

Drogi Golanie, na przyszłość podawaj dokładniej dane o jaki odcinek chodzi, wtedy zapewne więcej ludzi włączy się do dyskusji. Bo oglądając obecnie połowę drugiego sezonu nie mam pojęcie a jaką scenę ci chodzi... :/

gorczan

To ja odkopałem watek sprzed roku(pierwsze odcinki) wiec nie miej do kolegi pretensji;)

Golan

Jeśli skynet jest rzeczywiście tak potężny, szybkie przeszukanie internetu łącznie z zabezpieczeniami, nie powinno stanowić dla niego problemu. Tak samo na pewno jest z jego cyborgami.

Power_T

Hhehe, Należy wziąć pod uwagę sytuację, że raczej w czasie wojny i SKYNETU, internet nie działa:D. Bardzo wątpliwe jest istnienie sieci jaką sobie wyobrażamy na podstawie, naszego "spokojnego" życia.:). Naprawdę myślicie sobie, że można w tym czasie, "ot tak" wejść sobie do sieci i poszukać? :D.

bartek1110

Właśnie ale cyborgi wysłani w przeszłość już by mogli. W sumie to Cameron to raz zrobiła ale nie piszę dokładnie co i jak bo byłby spoiler. Kto oglądał ten się domyśla ;)