czy ktoś wie ile zostało odcinków do zakończenia serialu ? serio mówiąc nie chcę żeby był 3 sezon niech zrobią ostatnie odcinki naprawdę dobre zamiast marnować kasę na ciągnący się tasiemiec odmóżdżacz a wy co myślicie o pomyśle na 3 sezon ?
Ja uważam że ostatnie dwa odcinki były rewelacyjne. Jeżeli scenarzyści mają więcej takich pomysłów liczę, że 3 sezon się pojawi. :)
Sezon ma 22 odcinki, i masz dużo racji, ale nie do końca....odcinki od 12 do 16 była nuda totalna, nic się nie działo, ale teraz już jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej....
15%, że będzie. Dużo. A 51%, że Cam nie zabije ptaka;).
Optymistka się we mnie odezwała, sorki.
marnować kasę na ciągnący się tasiemiec odmóżdżacz
Eeee jeden odcinek Kronik bardzo malutko kosztuje, z budżetu za jeden odcinek Dextera czy House nakręcisz 5 epizodów Kronik....no i jeszcze Dodge wywala kasę za to, że Sarah i Derek jeżdżą najnowszym modelem...więc serial mało kosztuje, a przynosi krocie, sprzedane prawa autorskie do wszystkich krajów Europy, pół Azji...dvd sprzedane w ogromnych nakładach, tak samo soundtrack.....bardzo prawdopodobne jest, że WB nie zrezygnuje z tak dochodowego serialu i sprzeda 3 sezon innej sttacji....
Teraz sobie przypomniałam! Po moim rodzinnym Sandomierzu jeździ czarny Derekowy DodgeXD. Następnym razem zrobię sobie przy nim fotę i na naszą-klasę wrzucę, lol. Dobra, żartujęXD.
Masz rację co do kosztów. Nie są wysokie, ale kasa to kasa.
Hm, myślałam, że tasiemce mają po 500 odcinków O_o...
Heh.. Derek absolutnie rządzi w tym serialu..:) Bynajmniej rządził bo ostatnio coś mało ciekawych wątków z nim jest. =/
Myślę, że w 3 sezonach (jeśli trzeci będzie mieć tyle samo odcinków co drugi) da się zamknąć całą fabułę serialu i utworzyć taki jakby most z od tego co wydarzyło się w T2 do wydarzeń z T4. Wiem, że one nie mają nic ze sobą wspólnego, ale widać, że scenarzyści serialu mają podobną wizję wydarzeń :].