no bo mi nic innego do głowny nie przychodzi, oka serial serialem, to samo co film w wersji pigułka, zabili go i uciekł.
ALE DLACZEGO ZASTąPILI ARNIEGO NASTOLATKą!!!!!!!!! ja się już chyba pomimo swoich 26 lat tetryczeję, że takie rzeczy mnie ... niszczą, czemu depcze się legendy. Twrócy serialu okazali się większymi niszczycielami niż sam Sky Net. W końcu im się udało uśmiercić Arniego na amen!
oka bardziej spokojnie, wiem że to fanserwis wielki, ale uważam że pewnych granic się nie powinno przekraczać, bo to co się tworzy staję się parodią orginału, tak jest w przypadku tego serialu, zatem polecam go jako komedię, a jak ktoś lubi cykl z Arnim niech obchodzi TO szerokim łukiem.
jeszcze dorzucę bo zapomniałem, (przez wzburzenie oczywiście), podróże w czasie w sejfie banku? składanie sobie futurystycznych pukawek? Czy można jeszcze w jakiś sposób bardziej pogwałcić konwecję orginału?
Nowe Gwiezdne Wojny były wymiotne, bo Darth Vader się na końcu rozpłakał, więc najwyrazniej nowy terminator musiał być lepszy, zatem odstawił sterydy, zmalał i założył ... stanik.... ufff fantastyczne, nie mogę się doczekać nowych edycji Matriksa... aż strach pomyśleć