PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12300
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Już jakiś czas temu zobaczyłam cały pierwszy sezon i kilka odcinków drugiej serii Kronik. Dzisiaj oglądałam dalej i jestem przy 17 odcinku (musiałam kilka pominąć, bo nie było takich do oglądania od razu, może gdzieś są do ściągnięcia...). W każdym razie, czy to Reese jest ojcem Johna Connora? Sarah w piętnastym odcinku drugiej serii okłamała tą pielęgniarkę czy powiedziała jej prawdę?

Neff

*Sarah w CZTERNASTYM odcinku drugiej serii okłamała tą pielęgniarkę czy powiedziała jej prawdę?

ocenił(a) serial na 9
Neff

Kyle Reese jest ojcem Johna

ocenił(a) serial na 1
Neff

oglądałeś/aś film? Film jest wyznacznikiem dla czegokolwiek co ma związek z terminatorem i tak, Reese jest ojcem Johna

keeveek

A to dziwne... a czy Reese się o tym dowie do końca drugiego sezonu?
I mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie w siedemnastym odcinku na początku John mówił do Riley (do tej dziewczyny, nie wiem czy tak to się pisze), że "to już przeszłość". O co chodziło?

ocenił(a) serial na 9
Neff

Kyle występował jako zwidy Sary , Derek jest bratem Kyla i wie że John jest jego bratankiem ;)

Neff

A film też kiedyś oglądałam, ale z tego co pamiętam trzecią i niedawno temu czwartą część.

Neff

Chwila, chwila, czyli to Kyle Reese jest ojcem Johna czy Derek Reese?

Neff

Kyle Reese jest ojcem Johna, a Derek Reese jest jego wujkiem.

Neff

Serial przedstawia alternatywną wersję wydarzeń po filmie Terminator 2. Z założenia nie ma więc nic wspólnego z Terminatorem 3 i 4. Czyli tak:

Terminator 1 -> Terminator 2 -> Terminator 3 -> Terminator: Ocalenie - to jedna wersja wydarzeń

Terminator 1 -> Terminator 2 -> Terminator: Kroniki Sary Connor - druga wersja wydarzeń

Żeby wszystko najdokładniej zrozumieć najlepiej obejrzeć wszystko w takiej kolejności.

Neff

Okej, już wszystko rozumiem. Dzięki za odpowiedzi.

Neff

No dobra, jeszcze jestem ciekawa jednego. Czy John będzie z Riley cały czas, do końca drugiego sezonu?

ocenił(a) serial na 9
Neff

mówiłaś że oglądasz 17 odcinek , oglądaj dalej a wkrótce się przekonasz ;)

Neff

Prawie do końca. Ale nie chcę Ci zdradzać dlaczego się rozstaną i co będzie tego przyczyną, żeby nie psuć przyjemności z oglądania ;)

Bartek2

.................................
Okej. ;) Poczekam i zobaczę. ;)

Neff

A o co chodziło w siedemnastym odcinku na początku, kiedy John mówił do Riley, że "to już przeszłość". Pominęłam dwa odcinki, dlatego nie wiem.