Już jakiś czas temu zobaczyłam cały pierwszy sezon i kilka odcinków drugiej serii Kronik. Dzisiaj oglądałam dalej i jestem przy 17 odcinku (musiałam kilka pominąć, bo nie było takich do oglądania od razu, może gdzieś są do ściągnięcia...). W każdym razie, czy to Reese jest ojcem Johna Connora? Sarah w piętnastym odcinku drugiej serii okłamała tą pielęgniarkę czy powiedziała jej prawdę?
oglądałeś/aś film? Film jest wyznacznikiem dla czegokolwiek co ma związek z terminatorem i tak, Reese jest ojcem Johna
A to dziwne... a czy Reese się o tym dowie do końca drugiego sezonu?
I mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie w siedemnastym odcinku na początku John mówił do Riley (do tej dziewczyny, nie wiem czy tak to się pisze), że "to już przeszłość". O co chodziło?
Kyle występował jako zwidy Sary , Derek jest bratem Kyla i wie że John jest jego bratankiem ;)
Serial przedstawia alternatywną wersję wydarzeń po filmie Terminator 2. Z założenia nie ma więc nic wspólnego z Terminatorem 3 i 4. Czyli tak:
Terminator 1 -> Terminator 2 -> Terminator 3 -> Terminator: Ocalenie - to jedna wersja wydarzeń
Terminator 1 -> Terminator 2 -> Terminator: Kroniki Sary Connor - druga wersja wydarzeń
Żeby wszystko najdokładniej zrozumieć najlepiej obejrzeć wszystko w takiej kolejności.
No dobra, jeszcze jestem ciekawa jednego. Czy John będzie z Riley cały czas, do końca drugiego sezonu?
Prawie do końca. Ale nie chcę Ci zdradzać dlaczego się rozstaną i co będzie tego przyczyną, żeby nie psuć przyjemności z oglądania ;)