Fabuła jest tak pusta i denna że nawet pseudofilozoficzna narracja głównej bohaterki nie jest w stanie zatuszować płycizn scenariusza. Aktorzy grający w tym słabiutkim serialu mogą co najwyżej występować na wybiegu modeli albo jako manekiny w sklepach odzieżowych. Pomysł by Connora chronił cyborg o wyglądzie ponętnej nastolatki, który w dodatku chodzi do liceum, wymyślił chyba jakiś pisarz, w dzieciństwie wąchający klej.
Serialowa Sarah Connor nie jest godna czyścić butów Lindzie Hamilton, a jej syn może co najwyżej dowodzić grupą nieuków w szkolej kozie bo zadzirności i charyzmy Edwarda Furlonga nigdy mieć nie będzie.
Oho ho kolejny znawca sie znalazł... gdzie takie kadry hodują ? Pewnie u władcy wszechświata i okolic Jarosława Wspaniałego ;)
O kolejny z watachy do zarżnięcia , ludzie stuknijcie się w łeb gumowym młotkiem to że wam się nie podoba wasza sprawa , ale nie obażajcie tych ktorym się on podoba ... a pozatym synku mamusia ci musiała na szyi kiełbase wieszac żeby pieski chciały się z tobą bawić
No niestety nie trafiłeś , dałem na msze w podziece za to że nie zaraziłem się tą francą
"O kolejny z watachy do zarżnięcia , ludzie stuknijcie się w łeb gumowym młotkiem to że wam się nie podoba wasza sprawa , ale nie obażajcie tych ktorym się on podoba ..."
A czy ja cie obraziłem? Paranoja to niebezpieczna choroba, musisz się zgłosić do jakieś specjalistycznej poradni bo pewnego dnia weźmiesz wiatrówkę dziadka i zaczniesz strzelać do swoich kolegów z gimnazjum.
Nie wiatrówke a kałacha , nie gimnazjum a UW a pozatym wszystko OK . Nie lubie jak ktoś bluźni na film bez argumentów
Bo to co podałeś wyżej się do nich nie zalicza . To tak jakby powiedzieć że Arnie sie do roli nie nadaje bo wygląda jak tępy kark a baj de łej ja interesuje sie Terminatorem , czytam książki o tej tematyce , prowadze nawet sesje Terminatora RPG od czasu do czasu
http://members.toast.net/talien/michael/freebies/indexterminator.html
(LINK DO SYSTEMU dla zainteresowanych -FREE do sciągnięcia w PDF)
i wiem ze model tzw szpiegowski własnie tak powwinien wyglądac . Bo kto łatwiej zmyli ? Terminator o wyglądzie pakera czy ten o wyglądzie panny
Polecam Twórczość S.M Stirlinga ( są to 3 tomy niestety tylko po angielsku ale to nie problem chyba)
Tam jest ciekawe podejście do nowego"modelu terminatora"
Ap ropo Stirlinga Marcellus czy uważasz, że Derek może być I950??? Mogli mu wszczepić płytkę w tej piwnicy bo nadal nie wyjaśniono co się tam zdarzyło, to by tłumaczyło jak SKYNET znalazł ich kryjówkę po kilku dniach
Racze nie ponieważ I950 hodowane były od "dziecka" a poźniej sztucznie przyspieszano rozwój . W jednej książce Skynet pracował nad praniem mózgów ludzi więc szybciej ta opcja wchodzi w gre
Szybciej mu poprostu wysondowali umysł , dyż to jest łatwiejsze dla maszyn a przeciez one nie bawią się w humanitaryzm
Zgadzam się. Po prostu padłem ze śmiechu, kiedy w pierwszym odcinku po akcji w klasie(nawet niezła wbrew opiniom innych) podjechał samochód, otwarły się drzwi i babka swoich tandetnym głosem wygłasza kwestią ''Chodź ze mną, jeśli chcesz żyć.''. Ten serial nie powinien nigdy powstać, ale wiadomo...Jak nie ma się oryginalnego pomysłu to lepiej pogrążyć stary;)
Tak wiem, zaraz wpadnie tutaj Marcelus(wallace?xD) ze swoim kolegą peesemem i zaczną bronić tego nędznego serialu. No, ale to są dzieci, więc w zasadzie nie warto brać ich pieprzenia pod uwagę;)
marcel to jeszcze o niczym nie świadczy, naprawdę uwierz mi, o niczym. Bronisz pracy doktorskiej a popełniasz podstawowe błędy w pisowni - tak wiem wiem dysleksja. Wydaje mi się że masz jakiś kompleks na punkcie swojej inteligencji: wszystkie twoje riposty w stosunku do mnie czy do innych użytkowników ograniczają się do zarzutów typu "bezmózgowcu, dresie, synku itd.". Wiedz że mnie to nie robi bo wiem kim jestem, widzę że kolegi Troop też nie, ale nie daj Boże tobie odpowiedzieć w takim stylu: dostajesz piany na ustach.
A wiesz że w trakcie wpisywania postów na Filmwebie program automatycznie podkreśla błędne wyrazy? Wystarczy kliknąć prawym przyciskiem i poprawić na właściwy - wtedy twoje posty wyglądałyby chociaż na mądrzejsze.
Zakończyłem juz wojne na wyzwiska .Fakt amm dysleksje. Jestem gotowy na merytoryczna dyskusje . Moje zdanie i opinie na ten temat umiesciłem w temacie nizej .
Pozdrawiam
Marcellus, a co mnie obchodzi że prowadzisz jakieś sesje RPG o Terminatorze? Że znasz się na modelach cyborgów? I skoro ja sie nie znam nie mam prawa krytykować tego serialu ? Żal, po prostu żal :-/
Ja serial oceniam patrząc na fabułę, scenariusz i dialogi, grę aktorską. Tak się akurat składa że mam wykształcenie, które przygotowało mnie lepiej niż Ciebie do tego by móc oceniać, chociażby scenariusz. A scenariusz moim zdaniem to absolutne dno.
ty zacząłeś wojnę ty skończyłeś wojnę - człowieku to ty tu zasady ustalasz? Na co się bawimy czy jak? Ej, obudź się to nie sesja terminatora a ty nie jesteś mistrzem gry. Zacząłeś jak zacząłeś, wyskoczyłeś na początek ze stekiem wyzwisk, poobrażałeś ludzi a teraz twierdzisz że skończyłeś i chcesz merytorycznie rozmawiać??? Ty się na polityka bardziej nadajesz! takie zasady to tam w sejmie panują.
A jeżeli chcesz merytorycznej dyskusji to ja nie mam nic więcej do dodania do tego, co na różnych wątkach napisał już Troop i Abruzzi. Moje zdanie jest tożsame.
Podoba mi się to go bronie, bronie go nie obrażając nikogo i nie narzucając nikomu swego zdania, bo jestem tak wychowany, że szanuje czyjeś, nawet odmienne zdanie.
Może to cię przekona że James Cameron bardzo dobrze się o tym serialu wypowiadał jak nie wieżysz poszukaj na stronie FOXa wywiadu z nim . A jak i cie to bulwersuje to nakręć własny film
marcelus ty jesteś jakiś chory. Przecież peesem właśnie broni tego serialu, pisze że mu się podoba itd. A ty na niego nadskakujesz, hehe. Ty już nie wiesz kto co i dlaczego hehehe
Faktycznie, nie "wieżę" ale skoro tak mówił musi mieć zaczątki Alzhaimera albo mu nieźle zapłacili.
Musze was zmartwić Peesema nie atakuje broń mnie Allachu tylko źle temat podczepiłem