Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12314
6,0 2 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

w tv od dawna leciał ten serial ale po jego nazwie postanowiłem go nie oglądać bo pomyślałem sobie że to będzie najgłupszy serial na świecie mimo że lubie terminatora i obejrzałem wszystkie jego części ale ostatnio postanowiłem obejrzeć serial i właśnie skończyłem wszystkie odcinki i wiecie co ? jak dla mnie rewelacja ! ale trochę dla tego że bujam się w Cameron ;))

nowystylnowydill

Kiedy parę lat temu na TVP miała nastąpić emisja Kronik pomyślałem dokładnie to samo: "Jakiś dziwny ten tytuł. Pewnie to jakieś kiczowate będzie". No ale jak się okazało, po paru odcinkach serial mnie wciągnął i bardzo się spodobał. Prawdziwe jest więc przysłowie "Nie oceniaj książki po okładce". Szkoda, że nie powstał 3 sezon, który zapowiadał się bardzo ciekawie.

nowystylnowydill

A co do Summer to tak, potrafi zawrócić w głowie :-)

ocenił(a) serial na 9
nowystylnowydill

Jak pierwszy raz zobaczyłem tytuł to miałem podobne odczucia :)
ehh ta Cameron hehe

ocenił(a) serial na 9
nowystylnowydill

Tylko dla niej oglądam... Cameron!!!:)

użytkownik usunięty
martbab

Muszę przyznać się,że mnie najbardziej kręci mamuska czyli Sara,ale jest chyba trochę za młoda ;)

ocenił(a) serial na 9

Sara nie jest zła ale podoba mi się gra aktorska Cameron! Widziałem ją też w Serenity. Ma bardzo specyficzną urodę.

ocenił(a) serial na 9
nowystylnowydill

Aż dziwne, ale zareagowałem podobnie. Obejrzałem dopiero kilka końcowych minut 5 lub 6 odcinka ( w oczekiwaniu na następny program ). Od następnego byłem już wiernym fanem. A Cameron, hmm, zgadnij czy mi się podoba.

velve

He he.... to samo ja. Gdy obejrzałem pierwsze odcinki pierwszej serii pomyślałem co to za gówno. Nie oglądam więcej.
Ostatnio przypadkowo oglądnąłem jeden odcinek drugiego sezonu w tv potem następne i rewelacja.