w tv od dawna leciał ten serial ale po jego nazwie postanowiłem go nie oglądać bo pomyślałem sobie że to będzie najgłupszy serial na świecie mimo że lubie terminatora i obejrzałem wszystkie jego części ale ostatnio postanowiłem obejrzeć serial i właśnie skończyłem wszystkie odcinki i wiecie co ? jak dla mnie rewelacja ! ale trochę dla tego że bujam się w Cameron ;))
Kiedy parę lat temu na TVP miała nastąpić emisja Kronik pomyślałem dokładnie to samo: "Jakiś dziwny ten tytuł. Pewnie to jakieś kiczowate będzie". No ale jak się okazało, po paru odcinkach serial mnie wciągnął i bardzo się spodobał. Prawdziwe jest więc przysłowie "Nie oceniaj książki po okładce". Szkoda, że nie powstał 3 sezon, który zapowiadał się bardzo ciekawie.
Jak pierwszy raz zobaczyłem tytuł to miałem podobne odczucia :)
ehh ta Cameron hehe
Muszę przyznać się,że mnie najbardziej kręci mamuska czyli Sara,ale jest chyba trochę za młoda ;)
Sara nie jest zła ale podoba mi się gra aktorska Cameron! Widziałem ją też w Serenity. Ma bardzo specyficzną urodę.
Aż dziwne, ale zareagowałem podobnie. Obejrzałem dopiero kilka końcowych minut 5 lub 6 odcinka ( w oczekiwaniu na następny program ). Od następnego byłem już wiernym fanem. A Cameron, hmm, zgadnij czy mi się podoba.