PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
5,7 3 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Oglądając ten serial miałem wrażenie jakbym oglądał film nakręcony przez fanów Terminatora niż profesjonalnych filmowców. Brakuje mi tego klimatu jaki miał Terminator 1 i 2, brakuje mi Arnolda który jako Terminator jest niezastąpiony, choć przyznam że obecny protektor Johna jest uroczy ;] zauważyłem że potrafi jeść, ciekawe co jeszcze potrafi:p Fabuła jest ciekawa, ale strasznie przewidywalna, obsada z pewnością lepsza niż w 3 części filmu. Takie są moje wrażenia po obejrzeniu dopiero 2 odcinków, więc wstrzymam się z oceną, być może zmienię zdanie po obejrzeniu wszystkich.

ocenił(a) serial na 1
Infidel_2

obsada lepsza niż w T3??? Chyba sobie kpisz...

espequer

Nick Stahl - jako John Connor, dziewczyna Boll-a Kristanna Loken w roli terminatora. Jeśli to jest dobra obsada to ty chyba kpisz...

ocenił(a) serial na 5
Infidel_2

Muahahaha dokladnie to samo chcialem napisac. Pierwsze wrazenie jest takie, ze jest to bardziej film zapalonych fanow niz profesjonalnej ekipy. Gra jest drewniana jak Rasiak, a scenariusz blaga o pomste. Aktorow nawet nie mozna oceniac, bo scenariusz i rezyseria stoja na tak niskim poziomie, ze nie da sie wyroznic kogokolwiek.

Nie pamietam kto oryginalnie gral robocop'a, ale aktorzy grajacy robotow powinni obejrzec tasmy z tamtych popisow aktorskich, bo im brakuje eony do takeigo poziomu.

Szkoda ze nakrecili to gowno, bo terminator 2 byl praktycznie filmem idealnym, a przez pryzmat 3 czesci i tego serialu bedzie tracil w oczach przyszlych pokolen ;/