PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
5,7 3 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Mam pewne pytanie.
Na końcu 2. odcinka drugiego sezonu Sarah znajduje w piwnicy różne hasła, nazwiska itd. napisane krwią.
Zastanawia mnie kto tą wiadomość po sobie zostawił.
Na początku myślałem, że to się wyjaśni w następnych odcinkach, lecz do końca serialu tego nie ukazano. Potem cofnąłem się do tego odcinka i próbowałem uważnie znaleźć odpowiedź, lecz bez skutku.

Pewnie to banalna odpowiedź, ale już tyle razy przeglądałem ten serial i nadal nie mogę tego sam dostrzec.
Kto wie i pomoże w wyjaśnieniu ??

RyH

Witam.

Kto pyta nie błądzi. Zawsze tu na forum ktoś pomoże.

Na początku tegoż właśnie odcinka przybywa z przyszłości człowiek, który został postrzelony.
Później wpada do salonu gdzie była Sara i przed samą śmiercią przekazuje wiadomość tylko o elektrowni atomowej.

Musiał mieć dokładną wiedzę gdzie będzie rodzina Connorów,więc
czekając na Sarą i w obawie, że może nie dożyć tego spotkania napisał własną krwią to, co miał do przekazania.

Tak ja to rozumiem. Może ktoś z forum to jeszcze rozwinie.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
cybermirror

Na początku odc pojawił się wysłannik z przyszłości został postrzelony i własną krwią zapisał w piwnicy inf które miał przekazać mi o: Zeira Corp, Turku (trzy kropki), dr. Shermana itd.

ocenił(a) serial na 9
nexus0

No to przy okazjii i ja mam jedno pytanie :)
W którymś z poczatkowych odcinków postrzelona Sara pyta sie Cam czy ma możliwość wykonania tomografii /skanowania ciała czy jakoś tak.../ Cameron odpowiedziała że nie.W dalszych odcinkach Cameron bezproblemowo diagnozuje swojego kolege z archiwum miejskiego - tego co jezdził na wózku.Wie dokladnie gdzie i jakie ma przerzuty - wiec potrafiła.O co chodzi w takim razie?
Kiedyś zadalem to pytanie ale dostalem niejednoznaczną odpowież po angielsku że niby z "winy dziury" - czasowej?

ocenił(a) serial na 10
Trophy

Hmmm, część diagnozy została oparta na zważeniu pacjenta. Dodatkowo jak wiadomo Cameron na w opuszkach palców jakieś receptory, więc może dokonała jakiś prostych badań substancji wydzielanych przez skórę.

ocenił(a) serial na 9
rapecqx_E3QX

no jest to w sumie jakieś wytlumaczenie- dzięxs

Trophy

Prawdopodobnie posłużyła się też jakimiś pewnie zaawansowanymi algorytmami lub metodami heurystycznymi. Zebrała jak najwięcej danych o swoim kumplu takich jak napisał rapecqx_E3QX np. jego waga w kilku odstępach czasowych (pewnie parę razy musiała go przenosić), analiza substancji wydzielanych przez skórę czy też ogólna obserwacja zachowania człowieka (przestał jeść pączki itp.). Jako maszyna w pewnym momencie potrafiła już wyciągnąć trafne wnioski. W którymś z ostatnich odcinków postawiła też diagnozę Sarze wspominając również o utracie wagi.