PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
5,7 3 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Jak wiemy napisy do większości seriali są tłumaczone przez serwis Hatak. Kolejność tłumaczeń jest uzależniona od ilości oczekujących. Wystarczy więc zarejestrować się i pod adresem:
http://hatak.pl/wtlumaczeniu/
kliknąć na "+"
Im więcej głosów, tym lepiej. Oto cała filozofia.
pozdro

dezertx

99% ludzi zna już angielski po co tyle szumu o kilka godzin przyspieszenia?

backu

Zawsze jednak można pomóc osobom, które w czasach młodości uczyły się rosyjskiego czy francuskiego.

ocenił(a) serial na 10
backu

Po pierwsze: angielski można znać bardzo dobrze, a można również znać go mizernie.

Po drugie: na moim przykładzie - angielskiego uczyłem się parę lat, ale póki co moja znajomość angielskiego opiera się głównie na tekście czytanym, nie zawsze jestem w stanie zrozumieć co mówią aktorzy. Ba, niekiedy mam problem ze zrozumieniem, co mówią polscy aktorzy :).

rapecqx_E3QX

ja sie uczylem z kreskowek na cartoon network jak jeszcze nie byly tlumaczone:D

ale z tego co widze na tej podanej stronie hataku to liczba oczekujacych jest tylko jako informacja, za tłumaczenie kronik odpowiada Animol jeżeli chodzi o seriale to tłumaczy tylko te nasze kroniki nic poza tym, także z klikaniem czy bez i tak bedzie za pare godzin
jak skoncze odkurzac i myc podlogi w lazience i kuchni to zabieram sie za ogladanie :D ha nie ma to jak sobota!;]

ocenił(a) serial na 8
backu

Nie za pare godzin tylko najwczesniej jutro lub pojutrze, zreszta jak zwykle.

ocenił(a) serial na 10
backu

Co do polskich napisów - są już dostępne. Dość szybko :).