PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Tak plakaty do Terminator: Kroniki Sary Connor są po prostu niesamowite ale myśle że to za mało zeby uratować ten przeciętny serial. Gdyby może postawili na zmianę scenarzystów tak jak to uczynili w Herosach 3/4 , no i budżet by trochę wzrósł.

ocenił(a) serial na 8
patryks83

Budżet nie ma tu nic do rzeczy, bo można mieć slaby budżet, a zrobić coś pięknego....ale oczywiście dobre efekty specjalne itd itp kosztują, a serial budżecik ma faktycznie malutki. Zmiana scenarzystów to zły pomysł, mi i wielu osobom na forum, a także moim znajomym którzy oglądają ten serial scenariusz się podoba, nie jest najwyższych lotów ale idzie w dobrym kierunku...ale pomogło by aby serial miał 2-3 scenarzystów, a nie 13(tyle się doliczyłem)
Nie jest to żadne arcydzieło, ale Kroniki są na dobrym średnim poziomie, zobaczymy co przyniesie końcówka sezonu...a faktycznie plakaty ma super:-)

peesem

Z tymi scenarzystami to troche sie rozpędzili przyznam, dlatego też niektóre odcinki sie bardzo, a nawet skrajnie różnią...
Jednak całościowo patrząc to świetna historia.
Efekty specjalne... swoje kosztują, więc nie można się spodziewać "fajerwerków", ale z drugiej strony podajcie przykład gdzie słaby poziom "fx" zepsuł scenę, bo sam nie mogę nic takiego powiedzieć...
O... zgodzę się jeśli ktoś stwierdzi, że jest ich z jakiegoś powodu za mało, ale wcale nie są słabe, czy na niskim poziomie.

ocenił(a) serial na 9
ZbyHoo

az napisze.
Efekty słabe? Są dobre. Nie tryska fajerwerkami bo po co..