No i co to ma być? Każdy odcinek tego serialu jest głupi, cały serial jest głupi. Terminator jest
jeden - ze Schwarzeneggerem, a te terminatorki to po prostu śmiech na sali, a ta główna
"robocica" co ma chronić Johna to tak pasuje do tej roli jak nie powiem co. Po co oni to nakręcili?
Żeby przypomnieć światu o super kasowym filmie z lat 80 i przede wszystkim o głównej postaci
Terminatorze? Szkoda!
dokładnie:) z filmów najlepsza część to T2, a co do serialu to pomysł świetny, większość odcinków na prawdę dobra tylko kilka jest kiepskich które przesądziły o anulowaniu serialu. Serial powstał wg mnie po to by być alternatywą dla dalszych części terminatora które były jedną wielką pomyłka. Jak dla mnie serial jest znacznie lepszy niż części 3 i 4.
Zgadzam się serial jest słaby , stworzyli serial o terminatorach zbytnio się nie wysilając , cała historia jest krótko mówiąc ostron naciągana i nudna do tego summer glau która wogóle mi nie pasuje , wizualnie ale przede wszystkim jej gra jest bardzo przeciętna , jedynie podoba mi się Lena Headey .
wislak09 bez obrazy ale nie neguje twojego gustu bo każdy ma swój bo mam nadzieje że nie miałeś na myśli jej gre aktorską bo jest beznadziejnie tragiczna do tego jej wyraz twarzy jest taki sam w każdej scenie w każdym filmie w jakim zagrałą , poprostu jako aktorka jest totalnie beznadziejna .
A jaki wyraz twarzy powinna mieć wg Ciebie? W końcu grała terminatora. A co do jej roli to zagrała bardzo dobrze. To kwsta gustu ale bez przesady z tekstem, że jest totalnie beznadziejna. Wiele osób, uważa że to właśnie dzięki niej ten serial był dobry.
Dobrze to zagrał Arnold Schwarzenegger i Robert Patrick a ona nawet nie zbliżyła się do Kristanna Loken która zagrała bardzo przeciętnie , jakbyś nie zauważył to ci napisałem że ona w każdym filmie wygląda tak samo obejrzyj coś więcej z nią i sam zobaczysz , jakby była dobrą aktorką to w przeciągu ostatnich kilku lat zagrałaby w kilku chociaż przyzwoitych produkcjach a tak bierze co tylko jej proponują bo niestety wyczerpała swoje możliwości patrz. ile można jechać na jednej mimice twarzy .