PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12301
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Ktory waszym zdaniem sezon jest lepszy. Napewno oba sa inne. Inne watki sa wysnute w pierwszym a inne w drugim. Jak dla mnie za malo walki w S02 miedzy terminatorami a za duzo skupiana sie na rzeczach n-planowych...no ale to serial w koncu, ktory ma miec wiecej epizodow niz season 01. Intryguje mnie postawa Cameron w 02. od czasu zmiany w jej chipie nie wiadomo co knuje. nie moge sie juz doczekac do 05 epizidu... moze tak sie wyjasni cos.. jeszcze ta sytuacja na zakonczenie E04 z tym naszyjnikiem. Wiele pytan malo odpowiedzi...zobaczymy

ocenił(a) serial na 9
marcin_md1

odpowiem jak obejze drugi sezon do konca, tylko ze pierwszy i drugi sezon to całość.. te odcinki powinny być w pierwszym sezonie:>

ocenił(a) serial na 9
psq

zgadza się - te odcinki pierwotnie miały być wyemitowane pod szyldem pierwszego sezonu, no ale pamiętny strajk reżyserów i zdjęcie3 z anteny zrobiły swoje. ;)

Jak dla mnie najważniejsze, że mogę nadal oglądać tscc, a martwić się będę jak zabraknie odcinków.

ocenił(a) serial na 9
MacVas

Potwierdzam :)
strajk rezyserow zepsol nam cos... i nie tylko z tym serialem.

ocenił(a) serial na 9
psq

aj sie rozpedzilem.. mialo byc "zepsul". sorka;)

ocenił(a) serial na 10
psq

nie zepsul, o nie. serial jest swietny, nie stara sie byc kolejna legenda, jak to mostow chcial z t3 zrobic. oni po prostu wzieli swiat terminatora i robia go po swojemu. i dobrze go robia, chociaz wiadomo, ze nic nie jest idealne. jest z to powiew swiezosci. za recenzje niech wystarczy fakt, ze nie usmiecham sie co chwile z politowaniem, akcja wciaga i chce sie obejrzec kolejny odcinek.