Szkoda że serial zdejmą z anteny. Pierwsze odcinki nie były porywające ale od czwartego serial zaczął zdradzać potencjał i robiło się coraz ciekawiej. Może gdyby jakoś sensownie zakończyli sezon pierwszy, potem wprowadzili kilka zmian w ekipie to być może udałoby się zrobić naprawdę przyzwoity drugi sezon. A tak niestety...
Oczywiście nie liczyłem nigdy na powtórkę z genialnych T1 i T2, do tego musiałby wrócić sam Cameron (a to nie byłoby nie możliwe bo ma na koncie jeden serial Dark Angel, on po prostu skończył z Terminatorami).
Niestety na 70 procent nie będzie drugiego sezonu, były głosy że ma sie zacząć owy w styczniu 2009, ale FOX wydał już spis seriali na I kwartał 2009- "Unhitched" (March 2), New Amsterdam" (preview 03/04, time period premiere March 10), "The Return of Jezebel James" (March 14) and a new season of "Hell's Kitchen" (April 1) premiering this spring." ani wzmianki o TSCCh:-((( Miejmy nadzieję że im się coś zmieni.
No jericho tez mieli nie emitowac i cos tam dokrecili... wszystko zalezy od kolejnych odcinkow, jak zrobia cos fajknego to serial dostanie ze 3 kolejne serie, jak bedzie srednio, to serial padnie jako srednia produkcja i tyle.
właśnie oglądałem trailer finału sezonu....powiem tylko że, będzie BARDZO CIEKAWIE, dużo akcji, walki, trupów...zakończy się efektownie, chyba też dlatego odcinek 6 i 7 były bez fajerwerków, bez wybuchów, strzelanin bez Cramartiego...pewnie cały budżet zostawili na ostatnie 2 odcinki hehe.
Dziadowy Fox. Pewnie gdyby serial nadawała inna stacja, to by nie było problemów z drugim sezonem, czy ma być czy nie. A tak pewnie jednak zaprzestaną produkcji. Debilna polityka stacji, po zaledwie kliku odcinkach już jest raczej przesądzone, że drugiej serii nie będzie. A serial zaczynał dopiero się rozkręcać...
Pierwszy odcinek Kronik Sary Connor miał oglądalność (wg Nielsen Ratings) 18.6 miliona, to naprawdę bardzo dużo, to najwyższa widownia filmu telewizyjnego od czasu "Their Eyes Were Watching God" pokazanego przez ABC w marcu 2005 roku, fakt faktem z odcinka na odcinek coraz gorzej, ale nawet Prison tak nie wystartował, miał średnia w najlepszym pierwszym sezonie 9.3 mln. i też z każdym sezonem spada. Zobaczymy jaka będzie średnia po tych 2 odcinkach i to najprawdopodobniej będzie klucz do 2 sezonu.
Według mnie Fox zobaczy jaki będzie wskaźnik oglądalności po finale i tą wtedy zdecydują czy będzie 2 sezon
Tak to niestety jest jak sie robi coś po łepkach.... Jajpierw wciskaja ludzia niedporacowany szajs ... a potem sie dziwia ze im ogladalnośc po pierwszym odcinku spada....
Ja jak gdy w czasie sceny w szkole w odcinku pilotowym usluszalem jak robot zamiast ścigać swój "priorytetowy cel" odwraca sie do klasy i mówi
że moga sie rozejsc ...(podczas gdy Connor sobie spokojnie zwiewa)... rozwalilo mnie na lopatki i mialem ochote wylaczyc
ten serial...
Moze i lepiej ze go sciagaja ......