PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12301
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

I odcinek był ok 2,3 o co biega tak pokreconej fabuły dawno nie widziałem niszczy fakty z 2 częsci Terminatora przyznam się szczerze że przyjemniej oglada się T3 niż ten g#$%%$^& serial.

ocenił(a) serial na 8
kadim21

Przesadzasz, nikt nigdy nie twierdził że, fabuła dorówna 2 kinowym częściom, to jest praktycznie nie możliwe, ale nie jest aż tak źle jak piszesz, wręcz przeciwnie uważam że, jest to bardzo dobry serial...hmmm w sumie o to chodzi żeby byłą pokręcona fabuła, jakby była prosta i wszystko jasne to by nikt tego nie oglądał, twórcy muszą poprowadzić serial tak aby widz zastanawiał się po każdym odcinku co takiego się stanie dalej,i o co chodziło twórcom i żeby czekał na następny aby się to wyjaśniło....I faktycznie tak jest, są pytania, kim naprawdę jest Derek, po co Cameron ten chip i koltan, co stało się w piwnicy, i to zdjęcie wyłączonej lub nie działającej Cameron którą głaszcze John, to celowe zabiegi aby serial był ciekawszy, atrakcyjniejszy i żeby ludzie czekali na następny odcinek, ja czekam bo jestem ciekawe finału serialu w poniedziałek.

ocenił(a) serial na 1
kadim21

racja, ten serial to kompletny syf

ocenił(a) serial na 8
espequer

Odezwał się wielki znawca i krytyk filmowy a imie jego Addidas z Ortalionu :)

ocenił(a) serial na 1
Marcellus1

z posta na post, twoje teksty coraz bardziej mnie śmieszą. Co ty masz jakąś fobię na te dresy czy jak? Ej, idź do sklepu i sobie kup, ulży ci.

ocenił(a) serial na 8
espequer

Niestety moje stanowisko życiowe i moja dziewczyna nie odża się na dresy