PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
5,7 3 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Trzyma w napięciu, poza tym Cromartie to chyba najbardziej przebiegły i sprytny ze wszystkich złych terminatorów, choć pływać nie umie:-)

ocenił(a) serial na 8
peesem

cholera jak ci się udało go tak szybko oglądnąć? Ja jeszcze ze dwa dni będę musiał czekać... :(

ocenił(a) serial na 8
gorczan

3 epizod już dawno krąży po sieci:-))) Wczoraj był na Foxie

ocenił(a) serial na 8
peesem

A moze jakies dokładniejsze namiary??? :D tylko nie mów, że to torrent bo sie pochlastam za nim mi sie pobierze :)

ocenił(a) serial na 8
gorczan

Zgłoś się na maila peesem@wp.pl, to podam Ci linki

ocenił(a) serial na 6
peesem

No nawet fajny odcinek. Nawet naszło mnie na przemyślenia.

Skoro John wysłał Cameron aby go chroniła to powinna mieć wszystkie info na temat co tego co się działo przez całe jego życie więc nawet nie powinna go szukać bo będzie wiedzieć gdzie on jest w ważniejszych momentach, aby mu pomóc.
Sarah nie musi się martwić że zginie od jakiejś kulki czy czegoś bo umrze na raka i nic tego nie zmieni chodź by nie wiadomo co.
I tak samo Cameron powinna wiedzieć gdzie była jego matka skoro zginęła żona Daniels'a skoro się tak lubili.

Co to był za saolot i ręka co T-1001 pokazywała Ellisonowi?.

I czy Cameron nie powinna mieć informacji o T-1001 skoro ich kontakt i tak jest nieunikniony, Camero z przyszłości powinna mieć info od Johna z przyszłości kogo mają się pozbyć żeby zapobiec Dniu Sądu, skoro Cameron przed 3 Terminatorem już nie było.

I przecież Terminator klasy Arnolda i Cromartiego się nie pierdzielą tylko kula w głowę. Po co porywał żoną Daniels'a skoro mógł się podłączyć do jakieś sieci telekomunikacyjnej i robić nasłuch rozmów i rozpoznać głosy itp. Tak jak to było jak podłączyli chip terminatora z pierwszego sezonu przejmował kontrole nad wszystkim.
Takie przemyślenia.

ocenił(a) serial na 8
Woj8ech

Po pierwsze nie Daniels tylko Charley Dickson:-)
Cameron i reszta przenosząc się w czasie utworzyli nową linie czasową jakby alternatywną przyszłość, Sam John wysyłając Cameron nie mógł wiedzieć, jak potoczą się ich losy, czy zginie czy wytrwają i zniszczą Skynet. Gdyby Derek Reese nie odszukał Sary na pewno Charley by nigdy się nie dowiedział, że Sara żyje.
Co do ręki terminatora, to podstęp T-1001, której w jakimś celu chce wykorzystać Ellisona(prawdopodobnie by doprowadził go do Johna bądź schwytał Cameron)
Co do informacji o T-1001 na pewno wątek się rozwinie w następnych odcinkach.
Cromartie wiedział, że Johna pilnuje i Sarah i Derek i inny cyborg więc po prostu chciał ich odseparować od Johna, sprytnie zdobywając numer i głos Sary.
John z przyszłości nie wiedział kto zbudował Skynet, nawet cameron mówiła, że nie ma takiej informacji, więc skąd może wiedzieć o T-1001

ocenił(a) serial na 6
peesem

Rzeczywiście Charley Dickson :-)
A czy jak John wysłał do Sary togo gościa z przyszłości co miał im przekazać informacje dotyczące elektrowni. Napisał tylko na ścianie niekompletną informację i coś wybełkotał o elektrowni. Skoro trafił do nowego domu Sary, który musieli nagle zmienić to John z przyszłości musiał mu dać namiary i także Cameron powinna mieć wszystkie informacje o losach Johna którego ma bronić.

ocenił(a) serial na 8
Woj8ech

To jest właśnie problem z podróżami w czasie, wszystko się plącze :)
John wysłał Cameron do przyszłości. Następnie z 1999 roku przenieśli się w czasie do 2008 tworząc nową linię czasową. Po około 20 latach John wysyła tego kolesia do swojego domu by przekazał informacje o elektrowni. John wiedział o tym gdzie mieszkał przed 20 laty. Ale nie wiedział o tym w momencie gdy wysyłał Cameron, bo podróż w czasie z 1999 do 2007 zmieniła przyszłość. Wiem, ze brzmi to jak bełkot, ale nie wiem jak to napisać, żeby było sensownie :)

gorczan

Odcinek dobry, chociaż myślałem, że będzie już jakaś walka między Terminatorami. No nic poczekamy może w następnym odcinku coś będzie. Natomiast ten miał interesującą końcówkę, ciekawe czy teraz Charley przyłączy się do drużyny.

@peesem

Znasz jakieś przecieki dotyczące 4 odcinka?

zax_3

Czwarty odcinek zapowiada się dosyć ciekawie. Następuje awaria oprogramowania Cameron i zapomina kim jest :) Dalej nie piszę, bo nie chceę psuć oglądania. Powiem jeszcze, że prawdopodobnie dowiemy się niektórych faktó z odległej przeszłości Cameron, i coś o Manson. :)

bartek1110

Dzięki za info bartek1110. Jeśli będzie tak jak piszesz to rzeczywiście będzie ciekawie. Szkoda, że serial leci co tydzień normalnie nie mogę się już doczekać następnego odcinka.

ocenił(a) serial na 8
zax_3

Czwarty zapowiada się na najlepszy z całej serii, Cameron straci całkowicie pamięć i zaginie, i wtedy dowiemy się kim ona naprawdę jest, jak została stworzona przez Skynet, najprawdopodobniej jako cyborg podobny do człowieka, z uczuciami i emocjami stała się samoświadoma, i była zagrożeniem dla Skynetu i ten chciał ją zlikwidować, i potem John ją uratował, takie są moje przypuszczenia po obejrzeniu trailera... http://pl.youtube.com/watch?v=2BTrUkSU-e8

peesem

Po obejrzeniu trailera mam podobne przypuszczenia do twoich. Mnie wydaje się również, że w tym odcinku będzie pokazany ludzki odpowiednik Cameron na bazie którego została stworzona.

zax_3

Z drugiej strony Skynet, mozę tekże chcieć dopaść Cameron z powodu jej unikatowości. Jej chip jest inny, niż pozostałe. Być może jest to np: efekt uboczny, ale tak czy owak, Camreron można powiedzieć, że ewoluuje. Być może Skynet poluje na Cameron, aby wykorzytać ją do budowy samego siebie.

ocenił(a) serial na 8
bartek1110

To będzie dobry odcinek :) Ciekawe czy Cameron zapomni także, że jest terminatorem i będzie uważać się za człowieka?? To by było ciekawe :P

gorczan

Gdyby tak się stało mielibyśmy szansę na trochę zabawnych scenek. :)
Hmm, coś ostatnio ta Cameron strasznie awaryjna się zrobiła.:) Może powinni jej zrobić przegląd :) Na kanał i sprawdzić podwozie :D:D

ocenił(a) serial na 8
bartek1110

Taak ja mógłbym robić za mechanika.... :D tfuuu precz brzydkie myśli precz! :)

gorczan

Taka praca może być niebezpieczna, jak poruszysz czuły obwód....:D:D:D

ocenił(a) serial na 8
bartek1110

No, albo wsadzisz swój klucz tam gdzie nie trzeba, naoliwisz nie to miejsce itp. No ale skończy z tą robofilią czy jak to się nazywa :)

gorczan

Tym bardziej jak by zasuneła z liścia:D W jej przypadku mogło by boleć :D:D

ocenił(a) serial na 8
bartek1110

Swoją drogą nie zastanawialiście się czy Cameron ma wszystko na swoim miejscu? tzn wiecie, to co mam każda kobieta :PP

gorczan

No cóż. Górę ma jak najbardziej na miejscu i dość atrakcyjną, o czym chociażby świadczyła by wypowiedź Sarah z pierwszego odcinka cytuję - "lepiej je schowaj: :D
Co do reszty części frywolnych :D Hmmm.. Arnold miał, wystarczyło zobaczyć minę kelnerki z baru. Pełna uznania. To chyba i Cameron przynajmniej na zewnątrz nie odbiega standardem wykonania :D:D Zresztą chłopcy z autostrady (znów pierwszy odcinek, pierwszej serii) się bardzo zainteresowali jak zobaczyli Cameron. Niestety nie mieli tylko zbyt wiele czasu na podziwianie :D

ocenił(a) serial na 8
bartek1110

Vick(terminator który został zdemontowany przez Cameron) miał nawet żonę, i pewnie wypełniał swój męski obowiązek skoro się na niego nie skarżyła, Cameron powiedziała, że to nie pierwszy człowiek oszukany przez maszynę.

peesem

Tak więc trochę załuję, że prawdopodobnie zrezygnowano z wstawek z kolegą Johna, któremu Camron przypadła do gustu.:) Miałem nadzieję, że zobaczymy jak idą na bal :D