PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
5,7 3 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Mam do was pytanko w jakim odcinku była ta oto scena???

http://www.youtube.com/watch?v=uB8fHve2ezQ&feature=related

Zassalem wszystkie odcinki które ukazały się do tej pory ale jakoś nie kojarzę muszę obejrzeć jeszcze raz wszystkie ale może jakiś pominąłem

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
nexus0

Sezon 2 odcinek 16 "Some Must Watch, While Some Must Sleep"

nexus0

16 odcinek 2 sezonu :)

Astro_Del_Fuego

Będziecie już tak w nieskończoność przeżywać że widzieliście majtki Cam?

ocenił(a) serial na 10
lomundra

A będziemy :)

Kamil85

No przecież to najciekawsze co można oglądać w tym serialu- majtki. Zupełnie jak żółw pustelnik z "Dragon Ball"...

ocenił(a) serial na 8
lomundra

Rany, przygadałaś im, dziewczynoXD. Tak trzymać. I dobre porównanie;). Ach, stary, dobry "Dragon Ball"... Aż się boję tego, co w kwietniu wchodzi o kin O_____o...

ocenił(a) serial na 10
Dai

A tam dziewczyny się od razu oburzacie - a zupełnie nie ma o co. Zresztą czemu Wy myślicie, że to chodzi strukturalnie tylko o bieliznę :).

ocenił(a) serial na 8
rapecqx_E3QX

No nam się dziwią, a jak zobaczą Dereka to oczy jak szklaneczki....:-)

ocenił(a) serial na 8
peesem

...niestety...
Zostałyśmy przejrzane *faint* Oh, NO~!!
Ale Derek nie paraduje w różowej bieliźnie. A szkoda:P.

Dai

Może jeszcze będzie paradował w jakimś śnie Sary. Oczywiście Cameron też musi, żeby było sprawiedliwie :) Ale to już chyba w następnej serii ewentualnie :(

ocenił(a) serial na 8
Bartek2

Tylko żeby ją do samego endoszkieletu nie rozebrali:-)
Paradowała by jak Arnie na końcu T1:-)))

peesem

No w sumie mogłaby paradować jak Arni ale na początku T1 xD

ocenił(a) serial na 10
Bartek2

No właśnie :), facetom wytykają :), a same mają tak samo :) - tylko się nie przyznają - to się nazywa równouprawnienie.

A ja bym z chęcią zobaczył jak wygląda endoszkielet Cameron - ale najlepiej na jakimś rentgenie, bo szkoda niszczyć takiej otoczki.

rapecqx_E3QX

Ło! Ło!Ło! Wstrzymajcie konie, panowie. Mnie Derek nie kręci ( no dobra może troszczeczkę...), mężczyzna w bieliźnie lub bez niej też na mnie wrażenia nie robi, ale każdy ma prawo się podniecać czym chce i jak chce. Ja na przykład też chętnie obejrzałabym sobie endoszkielet Cam. Wogóle jak ktoś uszkodzi terminatora to on całkiem fajnie potem wygląda. Zawsze czekam na ten moment. Oto moje zboczenie.

ocenił(a) serial na 10
lomundra

To skoro każdy może, to czemu pojawiła się uwaga co do męskiej części o przeżywaniu widoku Cameron w bieliźnie? :)

rapecqx_E3QX

Bo trwa to od dłuższego czasu. To trochę...dziecinne?

ocenił(a) serial na 10
lomundra

Po pierwsze: śmiem twierdzić, że to trwa od czasu kiedy faceci zaczynają interesować dziewczynami :)
Po drugie: bo facet w to w stopni mniejszym lub większym takie duże dziecko, więc takie zachowania to nic nadzwyczajnego :).
Po trzecie: "przeżywanie" to za mocne słowo.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

EDIT. Po czwarte: jak wskazuje większość znaków na niebie i ziemi (jednak nie wszystkie) serial w rozumieniu sezonów prawdopodobnie będzie wyeliminowany (brawa m.in. dla terminatorów -scenarzystów), przez co zainteresowania Cameron będzie być może mniejsze :).

rapecqx_E3QX

Głowa do góry. Mało to majtek na świecie? :D

ocenił(a) serial na 10
lomundra

lomundra ---> nie wiem - nie liczyłem (swoją drogą fajna riposta :)) - jednak jak już pisałem, nie chodzi strukturalnie (przynajmniej w moim przypadku) o samą bieliznę :).

W szerszym kontekście - Cameron to pierwszy terminator :), który z męskiego punktu widzenia jest zwyczajnie ładny, a dodatkowo (tak jak go stworzyli scenarzyści czy ktokolwiek tam inny) intelektualnie rozbudowany, a przez to ciekawy to obserwowania w ramach swojego procesu ucząco - poznawczego. Ba, do tego (dzięki odłamkowi o odpowiednio dużej prędkości oraz własnościom mechanicznym) ma lekko skrzywiona psychikę :) przez co jest postacią zwyczajnie ciekawą.

Pozdrawiam

rapecqx_E3QX

No, teraz to mi się podoba (ripost nie będzie więcej). Miło, że ktoś zauważył złożoność postaci, a nie jej...uhm..ihihi... majtki hahaha!