Twarda szkoła życia pokazuje, że nigdy się nie poddamy w walce o kontynuację TSCC.
FOX powoli zdaje sobie sprawę, jaki błąd popełnił wybierając serial.
Walka dopiero się zaczyna!
Zapraszam wszystkich do dyskusji w każdym temacie, aby umilić sobie oczekiwanie na ciąg dalszy Kronik Sary Connor.
Dziś jak byłem w Rossmanie to przyszedł gość, wziął tester jakiś perfum i zaczął się psikać, no i tak - głowa,, czoło, kark, twarz(!), ręce. Nie wiem czy on wiedział do czego służą perfumy...
Z tego co było widać to jakby była tylko możliwość odkręcenia nakrętki to ten gośc by to zrobił i wylał na siebie całą zawartość. No ale może lubi intensywnie pachnieć o_O, w sklepie zostawił za sobą niewidoczną ścieżkę zapachową.
To już jest dziwne ;p, a można wiedzieć, co robisz jak piszesz że idziesz się uczyć :D ? - idziesz spać ?
Ja jak się już położę na łóżku z intencja 'będę się uczył' to nie ma siły - musze iść spać :P.
Na Polsacie "Wieczny student" leci xD. Uwielbiam tam Ryana:D:D:D:D:D. Zawsze mnie ten film bawi.
Nie lubie tych nowych amerykańskich komedii a la American Pie, ale ta faktycznie ma to coś! Poza tym pokazuje co robił Kutner dopóki nie trafił do zespołu House'a :)
taaa eklerki ;) kolejny moty filmowy który wypacza postrzeganie pewnych rzeczy ;)
Sama już nie wiem xD.
Jutro nowy trailer Avatara, yay:D:D:D:D:D:D:D. Samowego Avatara, nie mojej ukochanje kreskówki *__*, ale super:D.
A tak mnie wzięło, bo ciągle to czytam jak ktoś piszę "jeszcze prysznic itd" ;p, to pomyślałem że nie będę aż tak znacząco gorszy ;p.
Czy na warsztatach rysunkowych robi się to co sugeruje nazwa? ;P
Najlepiej nie odstawać od innych, lol :P.
Tak, podszkalam się z rysowania techniką mangową i komiksową:D.
Ja mam innego, ale zachowanie wręcz identyczna - mój pies wyznaje akurat maksymę, że czekać na kęs nigdy nie zaszkodzi ;p.
To tak jak mój.A jak robi te swoje oczy spaniela to aż żal nie dać mu kawałka ;]
Hmmm, to mój akurat położy będzie stał przy mnie, położy głowę na kolanie :D.
Ewentualnie usiądzie na tyłku, podniesie przednie łapy i będzie nimi tak śmiesznie wymachiwał ;p.
Tak czy siak: kawałek dostanie :p.
Nie nie :D, on nie je kotów (z tego co go widzę ;P). Ja myślę, że on generalnie szanuje koty, ale one nie szanują jego :), a ten brak szacunku wyrażają ucieczka. W takim wypadku mój pies zwyczajnie je goni ;p (dopóki obydwa zwierzęta nie napotkają drzewa).