Twarda szkoła życia pokazuje, że nigdy się nie poddamy w walce o kontynuację TSCC.
FOX powoli zdaje sobie sprawę, jaki błąd popełnił wybierając serial.
Walka dopiero się zaczyna!
Zapraszam wszystkich do dyskusji w każdym temacie, aby umilić sobie oczekiwanie na ciąg dalszy Kronik Sary Connor.
i co ciekawe to kolejny (a raczej wcześniejszy) serial s-f który (po dwóch sezonach) uwalił FOX... no i zakończenia nie ma...
Nie wiedziałem - nie przykładałem jakiegoś ogromnego zainteresowania do samego serialu akurat :), pamiętam że chyba na TV4 leciał o 19:00.
Na chwilę obecna to najbardziej w pamięci utkwiła mi oczywiście Alba oraz ten Joshua (ten pso-człowiek, chyba pierwszy z tego nowego 'rodzaju' ludzi) :).
nom Joshua, pamiętam :) on miał DNA psa a Max kota i na początku ciężko było się im dogadać XD Alec też miał o ile pamiętam DNA kota... ale to był dupek >.< potem mniejszy dupek :P i jakoś się dogadali.
Postać Max (o właśnie!) lubiłem :) - z oczywistych względów :), Joshuę też (taki sympatyczny się wydawał), a Aleca kojarzę tyle, że pracował razem z Max w tej firmie przesyłkowej, i czasami to razem walczyli.
Pamiętam też odcinek, jak Max 'z miejsca' dostała angaż tancerki do klubu ze stripteasem ;p.
Hmm, nie pamiętam czy było coś na rzeczy, ale właśnie w ramach modyfikacji genetycznych jakim ich poddawano, było chyba coś właśnie o jakimś uroku czy coś :).
http://demotywatory.pl/314156/Zadania-z-polskiego
A tak na marginesie to zbytnio nie rozumiem tego zadania. Jak dla mnie to wszystkie zdania są poprawne zakładając, że chodzi tu o gramatykę.
Czyli nie tylko ja mam problemy z demotywatorami.pl (swoją drogą, to takie demotywujące jest :D).
Teraz działa :) - zaś sformułowane poprawne zdanie jest ostatnimi czasy bardzo prawdziwe.
Chociaż może nowy trener, którego wybrano chyba dzisiaj, zmieni to na lepsze.
Ehhh, będę powoli kończył. Zasypiać zaś będę z myślami o jutrzejszym badaniu krwi ... już jakieś dziwne uczucie w ręce czuj. Nie lubię kłucia i igieł :/
W zasadzie to wbicia igły nawet nie czuć ale jak jest już po wszystkim to takie dziwne uczucie w ręce jest.
Dzień dobry.
Gdyby było nie czuć, to bym się nie wzdrygał na samą myśl o tym. Zaraz będę jechał :/ - może przeżyje jakoś.
Może Ci się trafi jakaś młoda, ładna pielęgniarka to będziesz jeszcze chciał co chwilę pobierać krew :P Te stare nie umieją wbijać igieł :)
Niestety pielęgniarki nie były jakoś wybitnie ładne :). Gdyby zaś tą krew do badań pobierała mi Summer :) w stroju pielęgniarki :D to pewnie chodziłbym co dzień na takie badania ;p.
Hhehhehe, no pewnie - potem to bym prosił kogoś, aby mnie woził :D.
Ale z drugiej strony mam nadzieję, że Summer by się mną jakoś zajęła :), żebym przeżył te badania ;p.
Dzień dobry :)
Nie mogłem się powstrzymać aby nie zacytować Cameron z odc. 2x13: "wbijanie igieł w ciało może boleć".
Ale badanie krwi to tylko małe ukłucie. Nie to co zrobienie tatuażu ;)
Dzien Dobry
TSCC Top 10 Most Pirated TV Shows
http://www.showinsider.com/Weekly/Television/Overall.htm
Zależy jak na to patrzeć
Dobra bo prawie po pół roku od zakończenia serialu nadal jest nim zainteresowanie
Ale lepiej żeby to zainteresowanie przełożyła się na sprzedaż DVD z serialem
Pozostaje tylko mieć nadzieję, że jakaś część z tych, którzy oglądają w ten sposób, kupi DVD, bo to niestety jedyna droga do dalszego ciągu...
Z jednej strony jest to dobra wiadomość , wiadomo chociaż że akcje promujące serial mające na celu zwiększenie sprzedaży DVD mają swój rynek zainteresowanych serialem , pozostaje ich tylko przekonać żeby przyłączyli się do walki o 3 sezon poprzez zakup oryginału :) Prosta kalkulacja ,jakiś procent widzów przyłączy się do akcji , im większa liczba widzów to liczba nowych resistance powinna też rosnąć ;)
Patrza i oczom nie wieża:(
http://insidetv.aol.com/2009/10/26/sexiest-sci-fi-women-in-tv-history/#
Summer przegrywa
Ja wczoraj miałem formata, bo w końcu działa mi stacjonarka (wymiana płyty głównej pomogła).
Głosowałem z Firefoxa i rzeczywiście mogłem tylko 1 raz, teraz zainstalowałem Operę i zagłosowałem 2 raz :).
Ale to i tak tylko jeden dodatkowy głos. W tym przypadku potrzebna jest powszechna mobilizacja ;)
Wyczyściłem historię odwiedzonych stron i usunąłem pliki cookies i zawartość offline i udało się zagłosować jeszcze raz. Całość powtórzyłem kilka razy, ale i tak w zestawieniu ilość głosów u Summer się nie zwiększyła :(
Wygląda na to, że nie tylko po ciasteczkach ale i po IP też sprawdzają. Dzisiaj, jak wrócę do domu to sprawdzę to. Zamiast czyścić przeglądarkę lepiej użyć w Firefoxie Narzędzia -> Przejdź do trybu prywatnego (Ctrl+Shift+P). Wtedy przeglądarka nic nie pamięta i można głosować w ankiecie.
I to jak przegrywa :(
Umieściłem informację na forum WB o tym głosowaniu i też nie pomogło...
Hmm, u mnie Alba jest na drugim miejscu, chociaż urody odmówić jej nie można, a z dodatkiem Photoshopu to ho ho:
http://www.jessica-alba.com/plugins/gallery/albums/GQ%20UK%20-%20August%202007/n ormal_Jessica-Alba.com-GQ_UK-August2007.hq09.jpg
A pierwsze miejsce to i tak Summer :).