PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12306
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Twarda szkoła życia pokazuje, że nigdy się nie poddamy w walce o kontynuację TSCC.

FOX powoli zdaje sobie sprawę, jaki błąd popełnił wybierając serial.

Walka dopiero się zaczyna!

Zapraszam wszystkich do dyskusji w każdym temacie, aby umilić sobie oczekiwanie na ciąg dalszy Kronik Sary Connor.

rapecqx_E3QX

i co ciekawe to kolejny (a raczej wcześniejszy) serial s-f który (po dwóch sezonach) uwalił FOX... no i zakończenia nie ma...

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

Nie wiedziałem - nie przykładałem jakiegoś ogromnego zainteresowania do samego serialu akurat :), pamiętam że chyba na TV4 leciał o 19:00.

rapecqx_E3QX

nom ale tak było, FOX to chyba zabójca seriali s-f!!! mnie tam ten serial się podobał :P

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

Na chwilę obecna to najbardziej w pamięci utkwiła mi oczywiście Alba oraz ten Joshua (ten pso-człowiek, chyba pierwszy z tego nowego 'rodzaju' ludzi) :).

rapecqx_E3QX

nom Joshua, pamiętam :) on miał DNA psa a Max kota i na początku ciężko było się im dogadać XD Alec też miał o ile pamiętam DNA kota... ale to był dupek >.< potem mniejszy dupek :P i jakoś się dogadali.

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

Postać Max (o właśnie!) lubiłem :) - z oczywistych względów :), Joshuę też (taki sympatyczny się wydawał), a Aleca kojarzę tyle, że pracował razem z Max w tej firmie przesyłkowej, i czasami to razem walczyli.

Pamiętam też odcinek, jak Max 'z miejsca' dostała angaż tancerki do klubu ze stripteasem ;p.

rapecqx_E3QX

taa... za wygląd :P pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

Hmm, nie pamiętam czy było coś na rzeczy, ale właśnie w ramach modyfikacji genetycznych jakim ich poddawano, było chyba coś właśnie o jakimś uroku czy coś :).

Trzynastek

grunt to spostrzegawczość :P

rapecqx_E3QX

taa, co ty nie powiesz...

cybermirror

http://demotywatory.pl/314156/Zadania-z-polskiego

A tak na marginesie to zbytnio nie rozumiem tego zadania. Jak dla mnie to wszystkie zdania są poprawne zakładając, że chodzi tu o gramatykę.

Bartek2

mnie sie link nie otwiera, WTF???

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

Czyli nie tylko ja mam problemy z demotywatorami.pl (swoją drogą, to takie demotywujące jest :D).

rapecqx_E3QX

może to celowe :)

_Anika_

No to jak klikacie, że Wam się nie otwiera? :)

Bartek2

A może tak zadziała: http://i.demotywatory.pl/uploads/1256413417_by_zoner_500.jpg

ocenił(a) serial na 10
Bartek2

Teraz działa :) - zaś sformułowane poprawne zdanie jest ostatnimi czasy bardzo prawdziwe.

Chociaż może nowy trener, którego wybrano chyba dzisiaj, zmieni to na lepsze.

ocenił(a) serial na 10
cybermirror

Ehhh, będę powoli kończył. Zasypiać zaś będę z myślami o jutrzejszym badaniu krwi ... już jakieś dziwne uczucie w ręce czuj. Nie lubię kłucia i igieł :/

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

Tak więc dobranoc wszystkim :).

rapecqx_E3QX

W zasadzie to wbicia igły nawet nie czuć ale jak jest już po wszystkim to takie dziwne uczucie w ręce jest.

ocenił(a) serial na 10
Bartek2

Dzień dobry.

Gdyby było nie czuć, to bym się nie wzdrygał na samą myśl o tym. Zaraz będę jechał :/ - może przeżyje jakoś.

rapecqx_E3QX

Może Ci się trafi jakaś młoda, ładna pielęgniarka to będziesz jeszcze chciał co chwilę pobierać krew :P Te stare nie umieją wbijać igieł :)

ocenił(a) serial na 10
Bartek2

Niestety pielęgniarki nie były jakoś wybitnie ładne :). Gdyby zaś tą krew do badań pobierała mi Summer :) w stroju pielęgniarki :D to pewnie chodziłbym co dzień na takie badania ;p.

rapecqx_E3QX

Chodziłbyś dopóki by Ci się krew nie skończyła :)

ocenił(a) serial na 10
Bartek2

Hhehhehe, no pewnie - potem to bym prosił kogoś, aby mnie woził :D.

Ale z drugiej strony mam nadzieję, że Summer by się mną jakoś zajęła :), żebym przeżył te badania ;p.

rapecqx_E3QX

Pewnie potrafi podnieść człowiekowi ciśnienie :P

ocenił(a) serial na 10
Bartek2

Hehehheh :D, mężczyznom zdecydowanie :).

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

Dzień dobry :)

Nie mogłem się powstrzymać aby nie zacytować Cameron z odc. 2x13: "wbijanie igieł w ciało może boleć".

Ale badanie krwi to tylko małe ukłucie. Nie to co zrobienie tatuażu ;)

jacekjan

No właśnie, może boleć ale nie musi :)

ocenił(a) serial na 10
cybermirror

Dzien Dobry
TSCC Top 10 Most Pirated TV Shows
http://www.showinsider.com/Weekly/Television/Overall.htm

ocenił(a) serial na 10
Kamil85

Czy to jest dobra wiadomość ? Hm...

ocenił(a) serial na 10
jacekjan

Zależy jak na to patrzeć
Dobra bo prawie po pół roku od zakończenia serialu nadal jest nim zainteresowanie
Ale lepiej żeby to zainteresowanie przełożyła się na sprzedaż DVD z serialem

ocenił(a) serial na 10
Kamil85

Pozostaje tylko mieć nadzieję, że jakaś część z tych, którzy oglądają w ten sposób, kupi DVD, bo to niestety jedyna droga do dalszego ciągu...

ocenił(a) serial na 9
jacekjan

Z jednej strony jest to dobra wiadomość , wiadomo chociaż że akcje promujące serial mające na celu zwiększenie sprzedaży DVD mają swój rynek zainteresowanych serialem , pozostaje ich tylko przekonać żeby przyłączyli się do walki o 3 sezon poprzez zakup oryginału :) Prosta kalkulacja ,jakiś procent widzów przyłączy się do akcji , im większa liczba widzów to liczba nowych resistance powinna też rosnąć ;)

ocenił(a) serial na 10
cybermirror

Patrza i oczom nie wieża:(
http://insidetv.aol.com/2009/10/26/sexiest-sci-fi-women-in-tv-history/#
Summer przegrywa

ocenił(a) serial na 10
Kamil85

No rzeczywiście :/, a głosowałem już parę razy i ciągle nic.

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

Mam stałe IP. Zagłosowałem raz i więcej nie mogę.

ocenił(a) serial na 10
jacekjan

Może by tak innej przeglądarki spróbować ... :)

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

Nie jestem na tyle biegły w tych sprawach :(

ocenił(a) serial na 10
jacekjan

Ja wczoraj miałem formata, bo w końcu działa mi stacjonarka (wymiana płyty głównej pomogła).

Głosowałem z Firefoxa i rzeczywiście mogłem tylko 1 raz, teraz zainstalowałem Operę i zagłosowałem 2 raz :).

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

Ale to i tak tylko jeden dodatkowy głos. W tym przypadku potrzebna jest powszechna mobilizacja ;)

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

Wyczyściłem historię odwiedzonych stron i usunąłem pliki cookies i zawartość offline i udało się zagłosować jeszcze raz. Całość powtórzyłem kilka razy, ale i tak w zestawieniu ilość głosów u Summer się nie zwiększyła :(

jacekjan

Wygląda na to, że nie tylko po ciasteczkach ale i po IP też sprawdzają. Dzisiaj, jak wrócę do domu to sprawdzę to. Zamiast czyścić przeglądarkę lepiej użyć w Firefoxie Narzędzia -> Przejdź do trybu prywatnego (Ctrl+Shift+P). Wtedy przeglądarka nic nie pamięta i można głosować w ankiecie.

Kamil85

3 miejsce egzequo z Jolene Blalock. Tak być nie może. Trzeba się wziąć za głosowanie.

ocenił(a) serial na 10
Kamil85

I to jak przegrywa :(
Umieściłem informację na forum WB o tym głosowaniu i też nie pomogło...

Kamil85

Moja faworytka prowadzi!! :D

ocenił(a) serial na 10
The_Answer_

Hmm, u mnie Alba jest na drugim miejscu, chociaż urody odmówić jej nie można, a z dodatkiem Photoshopu to ho ho:
http://www.jessica-alba.com/plugins/gallery/albums/GQ%20UK%20-%20August%202007/n ormal_Jessica-Alba.com-GQ_UK-August2007.hq09.jpg

A pierwsze miejsce to i tak Summer :).

ocenił(a) serial na 10
cybermirror

Jeżeli mnie warez nie myli :P, to pojawił się odcinek 5x07 Supernatural :).

rapecqx_E3QX

Właśnie oglądam ^^

The_Answer_

Jak kiedyś patrzyłem na premiery odcinków to 29-go miał być nr 7 i nr 8, a teraz 8 zmieniony jest na 5 listopada. Czyli nie będzie jednak dwóch odcinków dzisiaj :P