PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12301
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Wydanie dvd

ocenił(a) serial na 7

http://merlin.pl/Terminator-Kroniki-Sary-Connor-Sezon-1_David-Nutter/browse/prod uct/2,629026.html#fullinfo

Może mi ktoś powiedzieć coś na ten temat? Od razu mówię, że nie oglądałem jak na razie ani jednego odcinka. Konkretnie ile jest odcinków na tych trzech płytach i ile trwają, bo według pudełka jest 6 godzin oglądania, a odcinków z tego co wiem jest 9, to by wyszły trochę krótkie, ale może takie są. No i co z dźwiękiem, bo w opisie produktu w merlinie jest coś takiego: "Dźwięk: DD 5.1 polski ( lektor)". Znaczy się nie ma oryginalnej ścieżki? Jeśli tak jest to straszna lipa. Tylko wtedy po co napisy? Chyba tylko dla niesłyszących.

ocenił(a) serial na 8
Loszo

Jest 9 odcinków po 42 minuty w pierwszym sezonie, ale dużo scen wyciętych, które są tylko na dvd

Loszo

Przeważnie w filmach na DVD jest wybór czy chce się oglądać film z polskim lektorem, polskimi napisami czy w wersji oryginalnej. Czasem są też inne wersje nawet.

ocenił(a) serial na 7
Bartek2

Nie gadaj... Serio?

Loszo

Jak najbardziej serio. Sarkazm uważam tu za zbędny. Na pewno jest tam wersja oryginalna. Moim zdaniem byłaby to wielka gafa ze strony wydawcy, gdyby był tylko i wyłącznie polski lektor. Wydawcą jest Galapagos Films więc są tam języki angielski, hiszpański, francuski, niemiecki, polski lektor. Nie mam informacji z pierwszej ręki.

ocenił(a) serial na 7
Bartek2

W pierwszym poście napisałeś tak jakbym w życiu nie trzymał filmu na DVD w ręku. Nie chodzi mi o to jak jest zazwyczaj, tylko jak jest w tym konkretnym przypadku. Nic w merlinie nie napisali o angielskiej ścieżce, więc pytam, żeby się upewnić. Takie wydania seriali się zdarzają, wspomnieć chociażby "Herosów" wydanych tylko z lektorem.

Loszo

Sorry w takim razie, że Cię uraziłem. Moja wina :(

ocenił(a) serial na 10
Loszo

Jest oryginalna ścieżka dźwiękowa w języku angielskim (DD 5.1). Do tego oczywiście (między innymi) polskie napisy.

ocenił(a) serial na 7
jacekjan

Dzięki. Wreszcie konkretna odpowiedź.