PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12301
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Dla mnie Termiator zawsze żądził,2-ka była słaba raczej ,3-jka tragedia,jak ktoś tam wcześniej zauważył cała seria jest dośc nielogiczna ,ale ....
Co do serialu ,o dziwo po pierwszym totalnym wymiocie,zobaczyłem ,że nie jest tak żle.Lena Headey to urodzona Sarah.Thomas Dekker - tak sobie tego gnojka Johna zawsze wyobrażałem,no i niezła laseczka terminator:)Całkiem niezłe^^

Skeleton

''Lena Headey to urodzona Sarah.'' - Hahaha, kolejny wielki fan Terminatora xD.
''Thomas Dekker - tak sobie tego gnojka Johna zawsze wyobrażałem,no i niezła laseczka terminator:)Całkiem niezłe^^'' - bez komentarza.

Koleś, mam nadzieję, że to była próba użycia ironii(nieudana jeśli tak), bo jeśli myślisz tak naprawdę to mam nadzieję, że kiedyś dopadnie cię banda dresów i ci wybije takie pieprzenie z głowy;]

Omomierz

Doskonale rozumiem ,że komuś się serial nie podoba ,chodziło mi tylko o to ,że nie jest aż taki zły ,jak co niektórzy go opisują.Z Lena Headey może lekko przesadziłem xD .A sam serial ? Obejrzec -zapomniec .

Skeleton

uwazasz ze 2-ka - najlepsza z czesci i jeden z najlepszych filmow sci-fi w historii jest raczej słaby? xD z tego co piszesz nawet odczuc mozna ze wywyższasz serial od czesci 2 ;)) Mi sie serial podoba ale nic nie przewyzsza częsci 2 poki co ;) A ciesze sie Lena Headey gra ;) az milo =)

Sined

Wiesz ,sam nie wiem co mam myślec o 2-ce : fajnie sie to ogląda ,szczególnie rozszeżoną wersje ,ale nie ma tego mroku ,który miała jedynka ,mrocznej atmosfery która trzyma klimat filmu od 'a' do 'z'.Terminator to morderca ,gdy występuje po naszej stronie ,uczony głupich gestów przez nastoletniego Connora ,troszeczke traci.....Niestety ,cała seria poszła w tym kierunku ,"udomowionego terminatora" ,szkoda..mogło byc lepiej.

ocenił(a) serial na 8
Omomierz

A ja ci życze deklu , żeby cie posiadło stado napalonych buszmenów . Odczep się od ludzi , jak się nie podoba to spadaj droga wolna

ocenił(a) serial na 9
Omomierz

A Ja mam nadzieje że cię stado murzynów w dupsko zapnie, Troopie.

ocenił(a) serial na 8
Skeleton

Niestety na tym forum są ludzie co uważają ze jaki ci się ten serial podoba lub tylko go obejżałeś z ciekawości to już jestes kretynem i prymitywem ( patrz posty TROOPa)

Marcellus1

Taka prawda;) I ja tutaj mówie tylko o przypadku, kiedy jesteś fanem Terminatora i podoba ci się ten serial. No, ale już się przyzwyczaiłem do twojego dysmózgowia;]

ocenił(a) serial na 8
Omomierz

A ja do twej radio-maryjnej mentalności - Jak ktoś nie ze mną to przeciwko mnie

ocenił(a) serial na 9
Marcellus1

Dobrze powiedziane. Prawdziwy przykład zidiociałej jednostki społecznej. Socjopatyczny typ spod toruńskiej rozgłośni radiowej, czerpał nauki od samego ojca dyrektora.

ocenił(a) serial na 7
Pypciu

no cóz, widać niektórym brak tolerancji nawet w tak błahych sprawach, ehhh

daber

Nikt nie każe mi być tolerancyjny. Pieprzenie o ogólnej tolerancji jest po prostu żałosne, bo nikt mnie nie zmusi do tolerowania geja, który chce adoptować dzieci. Mogę to co najwyżej AKCEPTOWAĆ, a to już zupełnie inna sprawa.

I Marcellus, skończ pieprzyć już o tej Toruńskiej rozgłośni, czy Radiu maryja, bo to już nudne jest, a ma się do tej sprawy, jak piernik do wiatraka. Ja rozumiem, że możesz tutaj leczyć swoje kompleksy, brak znajomych i braki w wykształceniu, ale bez przesady koleś. Jeśli fakt, że jestem zdeklarowanym ateistą ma ci pomóc w zrozumieniu tak prostej sytuacji to bardzo proszę - przyznaję się.

ocenił(a) serial na 7
Omomierz

w takim razie ZAAKCEPTUJ fakt, że niektórym fanom Terminatora serial może się podobać, over'n'out

ocenił(a) serial na 9
daber

Ta ... i jazda na dwór pozbierać swoje foremki, nikczemny ignorancie.

ocenił(a) serial na 8
Pypciu

Troop jest jakiś dziwny , rozumiem nie podoba mu się serial jego święte prawo , moze o tym na forum napisać , ale to co robi to przegięcie , obraza innych , pluje jadem , najchętniej zakazałby go oglądac . Idealnie nadawałby sie na ministra cenzury i propagandy korei północnej

Marcellus1

Bodajrze w 6-stej części są świetne sceny z przyszłości ,coś czego zawsze mi brakowało w kinowych terminatorach,.Fajna sprawa:)

Marcellus1

Widzisz ty byś się nie nadawał nawet na przewodniczącego Samoobrony;) Wolność słowa w tym kraju gwarantuje mi konstytucja, więc skończ już pieprzyć te swoje farmazony, bo i tak nie zmienie swojego podejścia do ciebie - prostaczku;)

ocenił(a) serial na 8
Omomierz

Według kodeksu boźiewicza zaliczasz się dol ludzi którym nie wolno podawać ręki :)A na poważnie kmiotku to naucz sie czytac ze zrozumieniem

Marcellus1

Omomierz- jak widać nie masz pojęcia o konstytucji. Fakt gwarantuje Ci wolność słowa, ale tylko gdy nie naruszasz praw, wolności i (co akurat w tym temacie ważne) nie obrażasz innych, podaczas swoich zachowań, wypowiedzi itp. Lepiej się doucz, zamiast szastać pojęciami, o których jak widać masz szczątkowe pojęcie.

ocenił(a) serial na 9
Skeleton

fani i antyfani;] płakałem ze smiechu to czytajac.. ale nie dlatego, ze smieszne.. niee.. to jest zalosne :) nikt nikomu bronic ogladania nie ma prawa. Ja ogladam od pierwszego odcinka, jak sie komus nie podoba to nie moj biznes, ja w tematach prisona nie pisze nic, bo mnie serial nie bawi i nie mowie kazdemu, ze jak oglada to kretyn.. takie myslenie jest kretynskie:) pozdro dla tych co ogladaja serial, a tych co nie ogladaja niech nie smieca tu.

ocenił(a) serial na 10
psq

popieram! forum jest dla fanow, dla podzielenie sie wrazeniami i komentowania wspolnego a nie do naduzywania go...

ocenił(a) serial na 8
marcin_md1

Ja także popieram. Każdemu może się coś nie podobać, każdy ma prawo go krytykować. Ale denerwuje mnie, gdy ktoś ocenia ludzi oglądający dany film, w ogóle ich nie znając. Samą krytyka też powinno być inteligenta. Można powiedzieć kobiecie "słuchaj nie pasuje ci ta sukienka", a można też "aleś ty paskudna". Na tym portalu tak samo. Można napisać, że film ma takie i takie niedociągniecia, nie podoba się bo jest taki i taki. Ale niektórzy wolą napisać "ten film jest do dupy i wszycy co oglądają to idioci" I tu jedno pytanie: czy to forum wogóle ktoś moderuje? Bo jeśli na takim popularnym i opiniotwórczym portalu niemal w każdym temacie roiło się od wulgaryzmów, rozmów na temat piratów itp. to chyba coś nie tak...