Zakończenie drugiego sezonu urywa się? Czy jest jakoś zgrabnie zamknięte bo nie wiem czy warto oglądać żeby się nie wściec na końcu??? Pomocy ludzie :)
Powinni zrobić grę komputerową:
Season 3
Chyba wyszłoby najlepiej i mogliby zareklamować w TBBT.
ale widziałeś zakończenie?
Co do gry meh... było parę gier opartych o uniwersum terminatora. Były albo średniawe jak T- Ocalenie czy T3- The Redemption albo były gniotami. Żeby zrobić dobrą grę o Maszynach albo musieli by zrobić coś na wzór Call o Duty, pełnego efektownych oskryptowanych scen i teoretycznie wzruszających śmierci kompanów albo coś na wzór Obcego - Izolacji, gdzie maszyna była by jedna (jak w T z 84') i musieli byśmy więcej się skradać i uciekać niż walczyć.
Odpowiedziałem na pytanie.
Gra byłaby najlepszym przedłużeniem serialu.
Chyba, że mieli jakiś genialny pomysł na rozwinięcie fabularne ale jest to wątpliwe sądząc po Terminatorze IV.
Serial się niestety urywa. Nie ma zakończenia. Kończy się wielkim cliffhangerem, czyli w najgorszy możliwy sposób. Przykro mi.
a pierwszy sezon? bo już zacząłem i zanim się wciągnę chciał bym wiedzieć czy warto chociaż pierwszy zakończyć.
Warto to, moim zdaniem, obejrzeć cały serial - mimo wszystko. Drugi sezon, gdzieś w środku ma słabsze odcinki ale potem znowu jest dobrze. Pierwszy sezon hmm... no cóż, o ile pamiętam to także zakończył się potężnym cliffhangerem ale na początku drugiego sezonu został on wyjaśniony (swoją drogą był to według mnie jeden z najlepszych odcinków serialu) warto więc zobaczyć.
Co do tego co mogło wydarzyć się po drugim sezonie - tutaj zostają już tylko fanfiction.
największym problemem z s2 jest niewyjaśnienie zupełnie istnienia tego korpo.
Domyślam się, że w planach było wyjaśnić coś w s3 ale mimo wszystko.
Inna sprawa, że Genisys w zasadzie się wplata w fabułę kronik.
Bardzo luźno ale to kwestia założonej interpretacji czasu.
Największym z mojego punktu widzenia błędem logicznym kronik był ten terminator pod koniec załatwiony przez Summer samotnie.
Inna sprawa, że był to jeden z lepszych odcinków serii. Genialnie poprowadzony.