Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12314
6,0 2 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Na spoiler tv pojaiwl sie officjalny opis odcinka 2x17 (Ourselves Alone) wydany przez FOX:

The return of Cameron's glitch results in regrettable consequences for everyone, and Riley fears Cameron has discovered her secret in the "Ourselves Alone"

(Ciezkie do przetlumaczenia, ale mniej-wiecej: Powrót blędu/uszkodzenia chipu Cameron powoduje dla wszystkich konsekwencje których można żałować, dodatkowo Riley obawia się, że Cemeron odkryła jej sekret w ep. pt. "Ourselves Alone" - tj. My Samotni(Sami)[w sensie pozostawieni samotnie])

Co o tym sądzicie, tzn. czy znowu będzie odcinek typu Alison from Palmdayle, czy raczej Cameron powróci znowu do swojego kill-john-mode?
Kolejny odcinek Cameron-centryczny?

milrom

co by to nie było, napewno będzie jednym z ciekawszych! :P

ocenił(a) serial na 8
ZbyHoo

Zapowiada się fantastycznie, wprost nie mogę się doczekać aby ujrzeć znów złą Camerom...hmmm, a w odcinku 18 Dekker mówił, że miał do nakręcenia najcięższa scenę w serialu, i ta scena dotyczy Riley...hmmm bardzo interesujące....:-)

peesem

Ktoś z Was wspominał, że w 19 odcinku ma być "koniec" Riley, dlatego jest możliwe, że John sam będzie musiał ją "kill"!!!
Nawiasem mówiąc, Jesse tam w kanałach wybrała sobie chyba największą sierotę, gorzej to już nie mogła trafić :P

P.S. odcinek ze "złą Cameron" z góry klasyfikuje jako jeden z najlepszych :D

ocenił(a) serial na 8
ZbyHoo

Hmmm to wogle będzie podwójny odcinek...coś w stylu jakiejś niesamowitej sceny na końcu odcinka i TO BE CONTINUED...rozprawią się z Riley i Jessi i jeszcze będzie 4 odcinki na finał z rudą...cant wait:-)

peesem

nie da się ukryć, że ewentualna potyczka z Rudą zapowiada się smakowicie :P ...o ile Weaver jest wrogiem Connor'ów?!?

ocenił(a) serial na 8
ZbyHoo

Musi być! Tak będzie lepiej dla serialu...hmmm chociaż jakaś zawiłość scenariuszowa i coś zaskakującego ala Prison Break też by nie było złe....

ocenił(a) serial na 8
peesem

*________________________________* Coś dla mnieXD. SCENA. JOHN. RILEY. Toż to brzmi jak słowa kluczeXD. *ten typ tak ma, wybaczcie*

ocenił(a) serial na 8
milrom

Trochę mi się to nie widzi taki nawrót złej Cameron ponieważ to ONA SAMA! anulowała polecenie "Terminate" (Termination Override) i od tamtej pory przy niej nie grzebali. No chyba że kolejny wybuch, ale to by było trochę słabe

Moja teoria jest taka, że Cameron się nie zepsuje tylko odkryje prawdę o Riley. Tylko co wtedy zrobi?

dezertx

co do ostatnich odcinkow serii to gdzies czytalam ze Friedman planuje zaleznie od tego czy dostanie 3 sezon czy nie, zrobic finalowe odcinki z rozwiazaniem sprawy Riley/Jesse a walke z Weaver dac do 3 sezonu, albo rozwiazac wszystko jeszcze do konca tego sezonu (jezeli nie dostanie 3).

ocenił(a) serial na 8
milrom

Nie sądzę żeby dostał trzeci, to raczej nie wchodzi w grę..skapnęli się już po pierwszej części drugiego sezonu, i tak by było optymalnie 17-18 odcinek rozwiązanie sprawy z Jessi i Riley, a potem Weavaer....

ocenił(a) serial na 8
milrom

Cholercia, szkoda by było wciskać sceny walki Cam i Weaver w te ostatnie odcinki:/. Nowy sezon, ot co! A jeśli trzeci, chcę więcej bohaterów.

ocenił(a) serial na 7
milrom

Mi się wydaje, że Cameron tak naprawdę nie jest tym za kogo się podaje (odc. Alison from Palmdayle). Może to nie ona miała ochraniać John'a, tylko ta druga - Alison. Tylko, nie pasuje mi że Cameron ją zabiła.

ocenił(a) serial na 8
agasta

Ta druga była strasznie ważna dla Johna...padają słowa..'zostałaś wybrana nie tylko przez Johna, ale też przez nas'...'Jesteś piękna, nie dziwię się, że John Cię wybrał' wiec nasuwa się pytanie, do czego wybrał...ciekawe czy zdążą to wyjaśnić...ten wątek daję szansę na świetny odcinek, i to nawet z 2 części złożony...

milrom

hmm.. a mnie sie tu widzi kolejny paradox czasowy:
- Cameron wysłana w przeszlosc chroni Johna, takze po JD
- Skynet widzi ze przy Johne zawsze jest jakas laska, ale nie wiedza ze to Cam-bot
- szukaja dziewczyny wygladajacej jak Cam-bot i znajduja Alison
- tworza nowa Cam-bot