PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
5,7 3 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Nie wiem jak wy ale ja czarno widzę ten serial. James Cameron definitywnie zakończył Terminatora na dwóch częściach (no, dwóch i pół :-] ) i to wystarczyło. Terminator 3 to już porażka, inny klimat, inni aktorzy (tylko podstarzały Arnold został) i wiele innych zmian.

Na początku jak usłyszałem pierwsze plotki o tym serialu to nawet się ucieszyłem ale teraz jak widzę że Sarah Connor zagra inna aktorka to już mi się odechciewa. Być może serial nie będzie taki zły, ba może nawet przebije T3 ale powiedzmy sobie szczerze: jeśli odchodzi reżyseri scenarzysta w jednym, jeśli aktorzy nie mają zamiaru w tym grać (albo poprostu nie dostają nawet takiej propozycji) to nic innego jak wyciąganie kasy. Choćcie do kina/włącznie TV bo kolejny Terminator będzie... a tu znok i z poprzednikami łączy go tylko tytuł...

Tak samo było z Blade'em, zrobili serial kontynuujący wątki z filmowej trylogii ale z innymi aktorami, inną ekipą itd.

Jednak tak czy owak czekam na ten serial, może jednak nie będzie aż taka kiszka na jaką teraz wyglada...

HuntMocy

W zupełności się z tobą zgadzam... Może gdyby jeszcze zagrali go ci sami aktorzy, coś by z tego wyszło... a tak... cienko ;P No ale jak to się mówi, nie ocenia się ksiązki po okładce ;] Pożyjemy zobaczymy, co to będzie. A może nas zaskoczą :)

HuntMocy

ja sie bardzo ciesze bo lena headey wreszcie bedzie mogła zaslynas jako pierwszo planowy bohater :))

janet1

Całkowicie się z Tobą zgadzam, szkoda tylko, że my w Polsce tego nie obejrzymy

miss_russ

Ten serial niekoniecznie musi być taki zły.Podobnie było z serialem La Femme Nikita,który został nakręcony na podstawie filmu Luca Bessona pod tym samym tytułem,a okazało się że był świetny(pojawiły się nawet głosy,że lepszy od oryginału.Chociaż podchodzę do tego dosyć sceptycznie(brak Lindy hamilton :-()

ocenił(a) serial na 8
Jane_Doe

Linda Hamilton nie jest już tak młoda jak np w Terminatorze 2, więc nie ma się co dziwić że nie mogła by zagrać w serialu. A na pierwszy odcinek czekam niecierpliwie ... może za jakis rok już będzie ;)

capricorn_4

Pierwsze odcinki chyba we wrześniu.

ocenił(a) serial na 7
capricorn_4

To że Linda nie jest już taka młoda nie jest żadną wymówką. Dzisiaj są takie efekty i triki że można sprawić iż aktor na ekranie będzie wyglądał odpowiednio młodziej bądź starzej. Wystarczy spojrzeć na oryginalny epilog do T2 gdzie Sarah jest w wieku ok 50 lat. Wygląda bardzo przekonywująco mimo że to wciąż Linda Hamilton ;>

Co do premiery to jak to w końcu jest? Z tego co widziałem na IMDB są już nakręcone dwa odcinki, wiadomo kiedy emisja pilota? [w USA ofkoz]