PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12301
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

dziewiąty odc pierwszego sezonu objerzalam po krotkiej przerwie i paru rzeczy nie rozumiem;/ a konkretniej koncowki. skad wzial sie samochod z ladunkiem wybuchowym i dlaczego cameron do niego wsiadla? kim byl ten facet na monitorze johna i ten ktorego widizmy w samej koncowce jak cameron wsiada do auta?

ocenił(a) serial na 9
agnes989

Samochód był Connorów , Cameron jechała po tort na urodziny Johna . Ładunek w samochodzie podłożył Sarkisian , gość który kupił Turka , Sara myślała że Sarkisianem był gość którego zabili i wzięli dysk twardy z jego komputera . John próbował złamać zabezpieczenia na dysku , jeden plik zawierał zdjęcie prawdziwego Sarkisiana , tego który właśnie po nich szedł aby odzyskać dysk z danymi :) chyba niczego nie pominąłem :>

Mq112358

O nie zauważyłem, że podwójny temat i w tamtym odpisałem. Zawsze czytam od końca :P

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

Swoją drogą Cameron musiała być nieźle podekscytowana tym, że ma kupić tort urodzinowy dla Johna. Powinna przypomniec sobie, że facet który przechodził obok jej samochodu był równiez w kafejce internetowej, w której szukali Turka. To własnie ten facet (jak sie później okazało był to prawdziwy Sarkisian) przyjmowal od Sary i Cameron opłatę za wstęp do kafejki.

jacekjan

"Swoją drogą Cameron musiała być nieźle podekscytowana tym, że ma kupić tort urodzinowy dla Johna."

Założę się, że szukałaby specjalnie tego, który jest najzdrowszy, najbardziej pożywny i najsmaczniejszy :)

ocenił(a) serial na 10
Bartek2

Ciekawy jestem w jaki sposób Cameron odczuwa smak i zapach. W odcinku 2x16 wspomniała, że placki z wanilią smakują lepiej, ale skąd ona mogła to wiedzieć ? :)

jacekjan

Nie jestem pewien ale już w dzisiejszych czasach istnieją jakieś sensory do badania smaku i zapachu. Może Cameron też posiada takie albo jest jakoś ściśle zintegrowana z żywą tkaną. Może przez jakieś specjalne porty jest połączona z jej układem nerwowym.