FOX bada również oglądalność serialu w serwisie http://www.hulu.com/ . Tak sobie myślę, że moglibyśmy trochę pomóc 3 serii oglądając również tam kolejne odcinki (brane są pod uwagę podajże 3 kolejne dni po emisji). Jednakże serwis Hulu dostępny jest niestety tylko dla amerykanów. Może ktoś zna jakiś sposób na oszukanie ich skryptów? Wiecie... jakieś proxy etc. Próbowałem kilka adresów amerykańskich serwerów proxy i skrypt niby został oszukany jednakże film się nie ładował. Może trafiłem ze złym serwerem, a może jednak to nie takie proste jak się wydaje.
Kiedyś już oglądałem z HULU i działał bez problemu, po prostu trzeba zainstalować plug in o nazwie Hotspot Shield( to jeden z serwisów Virtual Private Network) po jego zainstalowaniu usługodawca nie może zidentyfikować naszego IP, przez co nie wie, że jesteśmy z poza USA
Hotspot Shield kryjący nasz IP, jest łatwo dostępny w sieci, wystarczy wpisać w Google:-)
Zdaje się, że z Vistą program nie chce współpracować: "An error occurred installing the TAP VPN device driver". Spróbuję jeszcze wirtualizacji.
To wyłącz antywirus i zaporę podczas instalacji i ponownego uruchomienia komputera, a i zobacz czy masz najnowsza wersję tego pluga...
Wszystko wyłączone, wersja 1.12. Mam system x64, a sterownik VPN tego programu zdaje się jest x86 więc niestety nie zadziała... tak myślę.
No możliwe, że na Viscie nie działa...choć sprawdzę to jeszcze dziś, na XP zacinało się co 2 minuty, aby sie zbuforować, ale dało się oglądać.
A poza tym serialowi byś tym nie pomógł, skoro nie widać Twego IP, to tak jakbyś tego serialu nie oglądał, nie dodadzą tego odtwarzania w statystykach....