tak jak w temacie 4 maja o 22.00 na AXN jak to zobatrzyłęm w gazecie to myślałęm że się jebne...
same here ;) Dobry termin, bo mój dostawca telewizji dopiero w tym miesiącu dołączył do oferty AXN... chętnie zobaczę te całe kroniki :D
... dostawca - pewnie Aster:)(Nieźle się ździwiłem jak znalazłem AXN w TV). Właśnie dzisiaj (dopiero) zauważyłem, że leci na AXN - od niedawna mam ten program .. podobnie jak kolega po wyrzej ;].
Jeżeli chodzi o serial to, wygląda dość dziwnie ... jak z innej bajki. Jednak podoba mi się, to fakt (ale nie jestem dość wybredny jeżeli chodzi o kinematografię;) i miło mi się go ogląda, ajk na razie. Hehe niezła scena jak po "podróży" wszyscy byli nadzy :D, a szczególnie Cameron (Summer Glau) :*. Także ciekawa rzecz z tym przenoszeniem nie wynalazków, ale wynalazców w przeszłość :>.
pozdro ...
tak, aster :)
Serial nie jest zły, ma na pewno potencjał
na plus:
- john bardziej przypominajacy tego z 2 czesci i przyszlego rebelianta, a nie tego lumpa z trzeciej czesci
- efekty specjalne b. fajne jak na budżet serialowy
- she-terminator niczego sobie ;D
na minus:
- po cholerę przenieśli się do 2007 roku? nie można było kontynuować serialu w tym samym roku i nie rozpieprzać jeszcze bardziej i tak pochrzanionego time-line'a tej serii?
To opinie tylko na podstawie 1 odcinka... zobaczymy kolejne, może się zmieni a może nie ;)
No i zaczęły się reklamy :/ 13 minut epizodu i reklama :/
Zapowiada się ciekawie, ale lektor jest tragiczny :/
Niezgodzę się z TObą, nie wiem czy zauważyłeś ale lektor jest ten sam co w terminatorze jeden i dwa, czyli jak na mój rozum chcieli wywołać ten sam klimat co w tamtych filmach i poczęści im się to udało :)
Ogólnie mi się podobał ale mam jedno spostrzeżenie czy w Terminatorze wehikuł czasu nie przenosił tylko w jedną stronę w przeszłości bez możliwości powrotu?
JanuszG6 ma całkowitą rację, jak usłyszałem lektora to od razy wróciły wspomnienia ;p A sam serial widziałem już wcześniej, teraz tak tylko zerknąłem z ciekawości i za lektora mają sporego plusa.
Kamil85, przenosił ale tylko dlatego że w przeszłości nie było wehikułu. A że tutaj jakieś typy wysłane z przyszłości korzystając ze swojej wiedzy go zbudowały to mogli z niego skorzystać ;p
Murdoc, to był taki zabieg żeby bardziej uwspółcześnić serial który w dużej mierze był skierowany do nastolatków (niestety), dzięki temu bohaterowie szpanowali najnowszymi komórami itd.
A dlaczego początek był ucięty????? Ja mam kopię gdzie na początku Sarah jedzie po Johna i mówi coś, a na AXN byli już złapani przez policję... :/
oO a myślałem że po prostu zaczęli ciut wcześniej bo włączyłem TV dopiero gdzieś dwie po dziewiątej a tu takie jaja :|