PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12303
5,7 3 krytyków
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

zastanawiam sie czy john rozkleil sie na koncu z powodu smierci riley czy moze mozna domyslac sie czegos jeszcze?

ocenił(a) serial na 8
m_a_t_t_i

Tak, ze śmierci Riley, ale też rozmowa z Derekiem na końcu była dla niego dobijająca, ma 16 lat i takie brzmienie na nim spoczywa....

peesem

Myślę, że rozmowa z Derekiem był główną przyczyną chociaż oczywiście wszystkie wydarzenia od początku jego życia się w nim wzbierają, a teraz po prostu było już tego za wiele. John spytał się Dereka czy zabił Jesse. Derek dpowiedział "John Connor pozwolił jej odejść". Wg. mnie zabrzmiało to trochę jak pretensja. Tak jakby Derek oczekiwał, że John ją zabije. Jego odpowiedź też tak jakby zwala winę na Johna, tak jak by to John ją zabił pozwalając odejść. Sytuacja bez wyjścia.

ocenił(a) serial na 8
peesem

"ma 16 lat i takie brzmienie na nim spoczywa...."

Brzmienie czego? Słów Dereka pewnieXD. Sorki, że łapię za słówka. Ja już tam mamXD.

ocenił(a) serial na 8
Dai

Brzemię........sam edytor filmwebowski tak poprawił.....

ocenił(a) serial na 10
m_a_t_t_i

Mnie bardziej zastanawia czemu mając do wyboru kolana Sary i Cameron
wybrał te pierwsze

ocenił(a) serial na 10
Kamil85

Eeee, może dlatego że to jego matka?

Mnie zastanawia to, czemu rozpłakał się właściwie w tej samej chwili jak spojrzał na Cameron.

Pozdrawiam

rapecqx_E3QX

Pewnie dlatego, że jego życie i marzenia zostały zniszczone przez maszyny, a Cameron jest jedną z nich i mu ciągle przypomina jakie jest jego przeznaczenie.

m_a_t_t_i

Pomyślał: "Mama się wkurzy, jak przytulę się do Cameron".

ocenił(a) serial na 10
kiyosaki1985

Fakt już wkurzyła się wcześniej jak przeprosił Cameron

ocenił(a) serial na 10
Kamil85

Sara była rozczarowana zachowaniem Johna - trochę głupio jak własny syn bardziej wierzy maszynie niż matce, Sara natomiast wkurzona była na Cameron za tamte zamienniki :), których nie wolno było zbierać.