PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12308
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

pytanie

ocenił(a) serial na 8

Dlaczego........................................................................ ............................................Terminator nie zabił murzyna przy basenie ? 1sezon odc.9

ocenił(a) serial na 10
deconstramus

Bo uznał, że że "murzyn", znaczy się natrętny agent Ellison doprowadzi go kiedyś do Sary Connor i jej syna... I w sumie miał rację ;P

ocenił(a) serial na 5
deconstramus

Poza tym co napisał "Hostile" zauważyłem, że przecież "murzyn" nie strzelał do terminatora, więc to też zapewne zdecydowało o tym, że maszyna go olała :P

ocenił(a) serial na 7
deconstramus

no i w sezonie 2 agent Elison dotrze do pani Weaver-dyr.konsorcjum?a moze to ona dotrze do niego?(nie pamietam :) ) i pewnie Cromanti "ujrzał" to w swoich danych

ocenił(a) serial na 7
deconstramus

a dlaczego John ściął włosy w 2x01 ? Na znak jakiejś przemiany czy co ?

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

spojler :)
ewidentnie po postawieniu sie matce i wyznaniu milosnym terminatorki :) przestal byc milym chlopcem z grzeczna fryzura ....

ocenił(a) serial na 7
Vasquez_2

a to wariat z niego...nie ma to jak oznaka buntu haha

ocenił(a) serial na 7
deconstramus

Wiecie może czy John Connor będzie z tą terminatorką Cameron Phillips / Allison Young?
Wiem że to dziwne pytanie ale on zachowuje się w stosunku do niej tak jakby się faktycznie w niej zakochał.

TheRockHbk

Nie będzie

ocenił(a) serial na 8
TheRockHbk

też mnie to zaczęło zastanawiać w szczególności po dzisiejszym odcinku znaczy się 10 s 2

deconstramus

Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego terminator udawał pisuar?! Potem zamienił się w wokalistkę Garbage i zabił gościa, który na nią/niego lał. Ja rozumiem - to jest powód do przemocy, ale udając pisuar należy się liczyć z tym, że ktoś z niego skorzysta, prawda? Może w tym tkwi drugie dno, ukryte przesłanie, myśl. Wie ktoś?

ocenił(a) serial na 7
Piramidoglowy

w tej firmie nie bylo toalet koedukacyjnych :) .....a moze chciala zobaczyc ich , jego interes i sie jej nie spodobal,
(mysle ze to jakis zarcik scenarzystow)

ocenił(a) serial na 7
deconstramus

coś było ciekawego w odcinku teraz co leci w ciągu 10 pierwszych minut bo przegapiłem ? ;D

ps trochę ten serial się zrobił wkurzający po 2x01 ,Cameron zachowuje się co najmniej dziwnie i łapie lagi a na Johna (moją ulubioną postać) nie mogę już patrzeć ;/ chodzi mi zarówno o wygląd jak i zachowanie

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

mysle że nie powinien ufac maszynie

użytkownik usunięty
deconstramus

W którym odcinku wujek Connora dowiaduje się, że jest wujkiem Connora?

ocenił(a) serial na 10

No ja myślę, że domyśla się tego już od pierwszego spotkania z Sarą i młodym Johnem. Jak wówi, Sara była w typie Kyle'a, a John ma takie same oczy, jak on, więc od początku podejrzewał, że jest jego wujkiem ;P

ocenił(a) serial na 10

No ja myślę, że domyślał się tego już od pierwszego spotkania z Sarą i młodym Johnem. Jak wówi, Sara była w typie Kyle'a, a John ma takie same oczy, jak on, więc od początku podejrzewał, że jest jego wujkiem ;P

ocenił(a) serial na 8
Hostile

dzisiaj zabili cromartie

ocenił(a) serial na 7
deconstramus

a dzisiaj ożywili...tylko jako John Henry...

co znaczą te 3 kropki ?

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

Sara podejrzewa ze sa powiazane z nia