PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18350
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

mimo że z ciekawością dotarłem do odcinka 7-go to nie wróżę temu serialowi swietlanej przyszłości, ilość błędów logicznych jest wprost porażająca, może producenci chcą wciągnąć w 2-gi sezon pytaniami typu; jakie jeszcze nielogiczności zobaczymy w tym serialu?

p.s. kto tam był konsultantem??? Dzieci by miały więcej logiki!

MichaelTerran

Chyba nie jest zagrożony.

http://www.spoilertv.co.uk/images/albums/misc/cancellation-index-2011-2012/cance l.png

ocenił(a) serial na 3
elenkaa

To nie dobrze. Powinni go anulować... Tyle kasy idzie na taki gniot...

Daroo_3

Popieram. Anulują jedne seriale SCI-FI, ktore sa w miare dobre, jak na przyklad SGU, a zostawiaja takie niedorzeczne glupoty.
Dziwi mnie, ze FOX chce miec ten serial w ramowce, skoro maja 10x lepsze jak Fringe i Glee.

aga_127

Oglądalność, oglądalność.
A co za tym idzie wpływy z reklam

ocenił(a) serial na 3
aivia

Kasa i kasa.
Nie ważne czy coś jest dobre, ważne żeby się sprzedawało. :/

ocenił(a) serial na 8
Daroo_3

I gdzie ta kasa? :) W 8 odcinku ta ryba wyglądała jak namalowana w Paint-cie :D

ocenił(a) serial na 3
Eph

kasa idzie do kieszeni, a nie na efekty :P
od początku było widać że Discovery potrafi lepiej zrobić dinozaury niż Ci z tego serialu :P

aga_127

Serial ogląda się przyjemnie... przynajmniej mi. SGU to była parodia i od razu uprzedzę odpowiedzi: jestem wielkim fanem SG i mam nadzieję, że powstanie następna wersja. Fringe też już nie jest taki jak na początku, a Glee nie oglądam.

Daroo_3

nie martw się to nie twoja kasa :)

ocenił(a) serial na 3
MichaelTerran

może to jest parodia serialu

ocenił(a) serial na 8
MichaelTerran

parodia parodia a tak naprawde kazdy z was sie jara i czeka na nastepny odcinek jak dla mnie serial calkiem spoko o 10 odcinka jestr naprawde ciekawy wie ktos gdzie mozna obejrzec odcinek "ocupattion"?