PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18354
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

W TVP1,4 KWIETNIA O 20.20 1 ODCINEK I O 21.20. 2ODCINEK.

OAZA69

ciekawe - oto, co na ten temat mowi tvp:
20:15
Ranczo - odc. 70 - Seks nocy letniej
Napisy dialogowe/teletext dla niesłyszącychDozwolone od lat 12
21:10
Piąty Stadion - Rozgrzewka odc. 1

21:20
Zakochana Jedynka Pod słońcem Toskanii

greghorrr

PROSZE SPRAWDZIC NA PROGRAMIE INTERNETOWYM TELEMAN,JA WIDZIALAM POZATYM REKLAME W TVP.

greghorrr

"OAZ69" ma rację - proszę z nim nie dyskutować. :D

grzegorzszuba

nie bede - sprawdzilem na telemanie - dokladnie to samo pokazuje, co strona tvp... chyba, ze moje lacze internetowe jest jakies krzywe...

greghorrr

zreszta... po co po raz drugi mam ogladac pierwszy sezon? wole poczekac, moze nakreca drugi...

ocenił(a) serial na 9
greghorrr

ja tam sobie drugi raz obejrze :D

Atlantis217

ja nawet trzeci i czwarty, bo mam nagrany ;)

greghorrr

A warto ogladac ten serial?

OAZA69

zalezy co kto lubi. mnie osobiscie podobal sie bardzo... a raczej ciezko mi znalezc w telewizji cos, co mi sie podoba

greghorrr

TO TRZEBA OGLADAC,PARK JURAJSKI MI SIE PODOBAL,TO I TO MOZE BYC FAKTYCZNIE FAJNE.

OAZA69

Musisz krzyczeć? Masz jakieś problemy z psychiką?

Voytash89

O co ci chodzi,prosze jasniej i na temat?

ocenił(a) serial na 4
OAZA69

o CapsLock mu chodziło

raval87

Witam,dziekuje za odp.

ocenił(a) serial na 10
OAZA69

Super lubię filmy i seriale z dinozaurami :)

OAZA69

Właśnie chcę zobaczyć co to jest, choć nie wiem czemu ale jakoś sceptycznie jestem do niego nastawiona.
No ale przekonamy się w środę czy moje przeczucia są słuszne.

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Niestety słuszne :) Serial dla mało wymagających, z kiepską grą aktorską i masą niedopracowań. No ale cóż.. świadom jestem, że może się podobać; ja osobiście czekałem na ten serial z myślą, że będzie wyśmienicie (może przez to tak surowo oceniam). Dałem sobie z nim spokój po 6 odc., na szczęście jest masa innych, ciekawszych tytułów, TVP 1 mogło z tegorocznych premier wybrać coś lepszego :)

ocenił(a) serial na 4
Papa_Midnite

Poprawka, z premier na przełomie 2011/2012, chociażby taki Boss <3, Person of Interest też daje radę; Homeland, Revenge, The Ringer... a marzenie to Mad Men od 1 sezonu ! :)

Papa_Midnite

Właśnie jestem po dwóch pierwszych odcinkach i wygląda na to że chyba masz rację.