PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18350
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

Drugi Sezon !

ocenił(a) serial na 6

Cześć ;)

Przeszukałam internet i forum na filmweb, informacje są sprzeczne z tym czy serial będzie mieć drugi sezon czy nie... macie jakieś nowe informacje?

Bardzo was proszę pod tym postem nie piszcie że serial jest głupi itp.

czapi

Sama chcę wiedzieć '; /

ocenił(a) serial na 4
Magiee

Serial rozstał oficjalnie anulowany przez stację.

czapi

Dokładnie serial został anulowany i nie wiadomo co dalej :/

ocenił(a) serial na 8
czapi

Już dawno oficjalnie potwierdzili że nie będzie drugiego sezonu

ocenił(a) serial na 6
Diretto

Dziękuję wszystkim za informacje. To szkoda bo potencjał miał... :( liczyłam że zainwestują w lepszy scenariusz i zrobią...

czapi

Nieee ;( Dlaczego to był super serial! Niesprawiedliwe

ocenił(a) serial na 10
czapi

ja chce drugi sezon TERRA NOVA <333

ocenił(a) serial na 6
will22o

Jak chyba każdy z nas... :( ja dalej wierzę że ktoś odpisze na tego posta że jakaś wytwórnia wykupiła serial i będzie kontynuacja z tymi samymi bohaterami :) chodź raczej wątpię by doszło do skutku...

czapi

no niby stacja Netflix byla zainteresowana.... juz jakies powazne rozmowy i postanowienia byly, chyba jakos utknelo, ale kto wie

ocenił(a) serial na 7
czapi

dziwi mnie strasznie rozwiazanie szczegolnie, ze serial mial dosc dobra ogladalnosc -> ~8mln . Dla porownania dodam, ze "super" serial ktory zostaje czyli Glee ma okolo 6,5mln.

ojciecmatki

A to dziwne bo Glee na facebook'u ma prawie 20 mln fanów a Terra Nova tylko 560 tys ;p

ocenił(a) serial na 7
evelynn96

mysle, ze to dlatego, ze ludzie ktorzy ogladaja Terra Nova nie maja ~15 lat i nie lajkuja wszystkiego na facebooku :d. Takie sa dane glee ma mniejsza ogladalnosc.

ocenił(a) serial na 7
ojciecmatki

A bierzesz pod uwagę ile kosztuje odcinek Terra Novy, a ile tego Glee? Poza tym TN i tak przegrywa z wieloma serialami nadawanymi w tym samym czasie. Wielka produkcja, która okazała się nie taka wielka.

ocenił(a) serial na 7
Dodo45

W sumie masz racje. Koszt napewno duzo wiekszy. Dzieki za "zrozumienie" :)

ojciecmatki

Nie zgodzę się z tym, moi znajomi, którzy mają po 16 lat oglądają TN, a znam ludzi oglądających Glee całą rodziną, więc wiek chyba nie gra takiej dużej róznicy.
PS: Z jakich źródeł posiadasz informacje o oglądalności? :)

ocenił(a) serial na 10
czapi

NIEEEEE!! Ja kocham Terra Nova LOL!!. Musi być drugi sezon tyle wątków nie rozwiazanych !

ocenił(a) serial na 10
meldanem

Drugi sezon zrobią jak skończy się korupcja w którą zamieszany jest Spielberg.

ocenił(a) serial na 6
KUBATRIX

O kruca! o jakiej sprawie mówisz, masz może jakiś link z artykułem na ten temat?

ocenił(a) serial na 8
czapi

WTF ?! Tak być nie może! ja chce drugi sezon ! <płacze>