Cześć ;)
Przeszukałam internet i forum na filmweb, informacje są sprzeczne z tym czy serial będzie mieć drugi sezon czy nie... macie jakieś nowe informacje?
Bardzo was proszę pod tym postem nie piszcie że serial jest głupi itp.
Dziękuję wszystkim za informacje. To szkoda bo potencjał miał... :( liczyłam że zainwestują w lepszy scenariusz i zrobią...
Jak chyba każdy z nas... :( ja dalej wierzę że ktoś odpisze na tego posta że jakaś wytwórnia wykupiła serial i będzie kontynuacja z tymi samymi bohaterami :) chodź raczej wątpię by doszło do skutku...
no niby stacja Netflix byla zainteresowana.... juz jakies powazne rozmowy i postanowienia byly, chyba jakos utknelo, ale kto wie
dziwi mnie strasznie rozwiazanie szczegolnie, ze serial mial dosc dobra ogladalnosc -> ~8mln . Dla porownania dodam, ze "super" serial ktory zostaje czyli Glee ma okolo 6,5mln.
mysle, ze to dlatego, ze ludzie ktorzy ogladaja Terra Nova nie maja ~15 lat i nie lajkuja wszystkiego na facebooku :d. Takie sa dane glee ma mniejsza ogladalnosc.
A bierzesz pod uwagę ile kosztuje odcinek Terra Novy, a ile tego Glee? Poza tym TN i tak przegrywa z wieloma serialami nadawanymi w tym samym czasie. Wielka produkcja, która okazała się nie taka wielka.
Nie zgodzę się z tym, moi znajomi, którzy mają po 16 lat oglądają TN, a znam ludzi oglądających Glee całą rodziną, więc wiek chyba nie gra takiej dużej róznicy.
PS: Z jakich źródeł posiadasz informacje o oglądalności? :)
NIEEEEE!! Ja kocham Terra Nova LOL!!. Musi być drugi sezon tyle wątków nie rozwiazanych !
Drugi sezon zrobią jak skończy się korupcja w którą zamieszany jest Spielberg.
O kruca! o jakiej sprawie mówisz, masz może jakiś link z artykułem na ten temat?