PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18350
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

Zaczęłam ogladac ten serial na Tvp 1 zaciekawił mnie wątek josha i tej kara,czy josh sprowadzi kare do terra novy?Czy ta Mira mu pomoże?

krystynalubicz8

SPOILER !

Tak, sprowadzi, ale z tego co pamiętam ona po chwili zginie.
Wątek zapowiadał się ciekawie, ale wyszło tak jak z całą resztą tego serialu.

ocenił(a) serial na 9
elbondo13

Kara jako druga przekroczy brame czasu, a za nia wejdzie gosc z tej korporacji i wysadzi bombe zeby rozwalic wszystkie sily Terra Novej, po czym kolejno wejda zolnierze tej korporacji co chce wysiorbać ten nowy świat z wszystkiego.

Lantis

Dzięki:) W którym odcinku to będzie?

ocenił(a) serial na 9
krystynalubicz8

jak sie nie myle to w przed ostatnim.

ocenił(a) serial na 6
Lantis

Szczerze wątek głupi. Typek zamiast tej kary mógłby mieć tą typkę z terry

ocenił(a) serial na 9
Nyna90

Będzie miał... Skye to wogole zdrajczyni i szpieg. Szostki trzymają w niewoli matke Skye i podają jej lekarstwo na gorączkę. Jeśli Skye nie bedzie szpiegować dla Miry to Szostki grożą że nie podadzą lekarstwa.

ocenił(a) serial na 6
Lantis

To coś mi tu nie gra... Skye sama powiedziała Joshowi, żeby nie szedł do Miry, bo będzie mieć kłopoty.

Nyna90

Bo może go kocha. Po odcinku pokazują co będzie w następnym i właśnie w tym, w ostatnim odcinku jaki był w TVP1 pokazali, że to Skye szpieguje. A tak btw, jest tego tylko 1 sezon?

tencza

Tak, tylko 1 sezon i następnych nie będzie, bo stacja, która go emitowała zrezygnowała z zamówienia kolejnego sez. Przez jakiś czas krążyły po internecie informacje o zainteresowaniu kilku innych stacji tym serialem, ale dla każdej z nich jego koszty okazały się zbyt wysokie, wskutek tego nie ma co robić sobie nadziei na kontynuację Terry