Zaczęłam ogladac ten serial na Tvp 1 zaciekawił mnie wątek josha i tej kara,czy josh sprowadzi kare do terra novy?Czy ta Mira mu pomoże?
SPOILER !
Tak, sprowadzi, ale z tego co pamiętam ona po chwili zginie.
Wątek zapowiadał się ciekawie, ale wyszło tak jak z całą resztą tego serialu.
Kara jako druga przekroczy brame czasu, a za nia wejdzie gosc z tej korporacji i wysadzi bombe zeby rozwalic wszystkie sily Terra Novej, po czym kolejno wejda zolnierze tej korporacji co chce wysiorbać ten nowy świat z wszystkiego.
Będzie miał... Skye to wogole zdrajczyni i szpieg. Szostki trzymają w niewoli matke Skye i podają jej lekarstwo na gorączkę. Jeśli Skye nie bedzie szpiegować dla Miry to Szostki grożą że nie podadzą lekarstwa.
To coś mi tu nie gra... Skye sama powiedziała Joshowi, żeby nie szedł do Miry, bo będzie mieć kłopoty.
Bo może go kocha. Po odcinku pokazują co będzie w następnym i właśnie w tym, w ostatnim odcinku jaki był w TVP1 pokazali, że to Skye szpieguje. A tak btw, jest tego tylko 1 sezon?
Tak, tylko 1 sezon i następnych nie będzie, bo stacja, która go emitowała zrezygnowała z zamówienia kolejnego sez. Przez jakiś czas krążyły po internecie informacje o zainteresowaniu kilku innych stacji tym serialem, ale dla każdej z nich jego koszty okazały się zbyt wysokie, wskutek tego nie ma co robić sobie nadziei na kontynuację Terry